آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۴۰۴۷

اوباما: ریشه‌کن کردن داعش به زمانی طولانی نیاز دارد

باراک اوباما، رئیس جمهور امریکا می‌گوید حملات گروه موسوم به ائتلاف بین‌المللی علیه داعش در سوریه «تشدید» می‌شود اما مبارزه با این گروه به زمان طولانی نیاز دارد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، اوباما این سخنان را دوشنبه پس از دیدار با مقام‌های بلندپایه‌ی وزارت دفاع امریکا در یک نشست خبری بیان کرد. 

 

وی روز دوشنبه به وزارت دفاع امریکا رفت تا از جدیدترین گزارش‌ها از حملات به مواضع داعش در سوریه و عراق با خبر شود.

 

رئیس جمهور امریکا گفت: «ما حملات خود را علیه پایگاه داعش در سوریه تشدید می‌کنیم. حملات هوایی خود را ادامه خواهیم داد تا تاسیسات نفتی و گازی که به عملیات آن‌ها کمک مالی می‌کند، هدف قرار دهیم.»

 

اوباما این سخنان را در حالی بیان کرده است که حملات گروه موسوم به ائتلاف بین‌المللی علیه داعش به رهبری امریکا هیچ تغییری در مواضع داعش در سوریه نداشته و بسیاری از قربانیان آن را غیرنظامیان تشکیل می دهند.

 

با این حال اوباما گفت مقابله با داعش «مشکلاتی» خواهد داشت و ریشه‌کن کردن این گروه به زمانی طولانی نیاز دارد.

 

اوباما همچنین با اشاره به آن‌چه «نيروهای ميانه‌روی مخالف اسد» در سوريه خواند، از حمایت بیشتر امریکا از آن‌ها خبر داد. 

 

وی تاکيد کرد که حمایت آموزشی و تجهيزاتی دولت امریکا از نیروهای دولتی و مبارزان قبیله‌ای در عراق بیشتر خواهد شد اما واشنگتن هیچ نیروی نظامی به عراق یا سوریه اعزام نخواهد کرد.

 

این در حالی است که وزارت دفاع امریکا می‌گوید تا به حال نزدیک به سه میلیارد دلار برای اجرای عملیات علیه گروه تروریستی داعش هزینه شده است.

 

تروریست های داعش ژوئیه 2014 بخش‌هایی از خاک عراق و سوریه را تصرف و در این مناطق «دولت اسلامی» تشکیل دادند و ابوبکر السامرایی موسوم به ابوبکر البغدادی، رهبر این گروه تروریستی، را به عنوان «خلیفه» خود و مسلمانان معرفی کردند.

 

امریکا در سال 2012 در خاک اردن به پیکارجویان مخالف دولت بشار اسد، رئیس جمهور سوریه آموزش نظامی می‌داد. گسترش حضور این تروریست ها زمینه‌ساز شکل‌گیری گروه داعش در خاک سوریه و گسترش آنها در عراق شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار