سامی یوسف دو روز قبل کنسرتی را در شهر ناصره در فلسطین اشغالی برگزار کرد، که ۶۰ درصد ساکنان آن را فلسطینی ها تشکیل می دهند.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، اقدام "سامی یوسف،" خواننده مشهور مسلمان، که از مضامین اجتماعی و انسان دوستانه در کارهای هنری خود استفاده می کند، در اجرای کنسرت در فلسطین اشغالی با انتقاد شماری از طرفدارانش در شبکه های اجتماعی روبرو شد.
سامی یوسف دو روز قبل کنسرتی را در شهر ناصره در فلسطین اشغالی برگزار کرد، که 60 درصد ساکنان آن را فلسطینی ها تشکیل می دهند.
این کنسرت به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شد و سامی یوسف در جریان آن چفیهای روی گردن خود انداخته بود و در پایان نیز در پیامی از ساکنان این شهر تشکر کرد.
باجود اینکه تعدادی از کاربران شبکه های اجتماعی از این اقدام سامی یوسف استقبال کردند و انداختن چفیه را یک نوع اعتراض زیرکانه در نوع خود به رژیم صهیونیستی دانستند، عده ای دیگر از اینکه وی دعوت شهرداری رژیم صهیونیستی در شهر ناصره را پذیرفت و در این شهر اشغال شده از سوی صهیونیستها کنسرت برگزار کرد، به شدت انتقاد کردند.
شهرداری رژیم صهیونیستی؟؟؟!!! شهردار این شهر یک فلسطینیه مسیحیه نه یک یهودی صهیونیست! بازم به هرحال قطعا سامی یوسف این جزئیات رو نمی دونسته و به قصد شادکردن دل مردم فلسطین رفته و به همین خاطرم چفیه انداخته، ضمنا در این کنسرت از سراسر فلسطین اومدن و صدهزار نفر به صورت رایگان شرکت کردند...
خدا خیرتون بده که مثه بعضی رسانه ها تیتر تند و نابجایی نزدید. کاری به درست یا غلط بودن این کار ندارم! ولی سامی یوسف به عنوان هنرمندی که چندین آهنگ برای فلسطین خونده و بارها انزجار خودش رو نسبت به جنایتهای اسرائیل نسبت به غزه اعلام کرده نشون داده که طرفداره مقاومت فلسطینه. الان هم رفته بین مردم مسیحی و مسلمان فلسطینی و با انداختن چفیه که نشاندهنده حمایت از مقاومته برای فلسطینیها کنسرت گذاشته نه بین صهیونیستها و یهودیها! اونم با به صورت رایگان و با استقبال صدهزار نفر! لطفا به این جزئیات توجه کنید و دید صفروصدی نداشته باشید! چه بسا این اقدام سامی یوسف می تونه فتح بابی برای شکستن حصار فلسطین باشه که ان شاءلله بعدها در غزه هم اتفاق بیفته! لطفا یه سر به این لینک بزنید بد نیست...
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.