آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۴۲۰۰
برای شرکت در اجلاس مشترک سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس؛

روحانی وارد «اوفا» در روسیه شد

رئیس‌جمهور برای شرکت در اجلاس مشترک سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس ساعاتی پیش وارد 'اوفا' پایتخت جمهوری باشقیرستان روسیه شد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رییس جمهور برای شرکت در اجلاس مشترک سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس، چهارشنبه شب به وقت محلی وارد "اوفا" پایتخت جمهور باشقیرستان روسیه شد.

 

حسن روحانی در فرودگاه اوفا مورد استقبال رییس جمهوری باشقیرستان، سفیر ایران در مسکو و شماری از دیپلماتهای ایرانی در روسیه قرار گرفت.

 

سخنرانی در اجلاس سران گروه بریکس و دیدار و گفت وگو با تعدادی از سران کشورهای عضو اجلاس شانگهای و بریکس، از جمله برنامه های فشرده دکتر روحانی در این سفر است.

 

در نشست سران گروه بریکس و سازمان همکاری شانگهای در اوفا، علاوه بر روحانی رییس جمهوری ایران، سران کشورهای روسیه، چین، هند، برزیل، آفریقای جنوبی، قزاقستان، پاکستان، بلاروس، مغولستان، تاجیکستان، ازبکستان و ارمنستان حضور خواهند داشت.

 

کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی با داشتن نیمی از جمعیت جهان و 28 درصد قدرت اقتصادی آن، اعضای گروه بریکس را تشکیل می دهند.

 

سازمان همکاری شانگهای نیز شامل چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان است. علاوه بر این اعضای اصلی، مغولستان، ایران، پاکستان، هند و افغانستان نیز اعضای ناظر این سازمان هستند.

 

رییس جمهوری پیش از ترک تهران و در گفت و گویی با خبرنگاران، با اشاره به جایگاه سیاسی و امنیتی سازمان همکاری شانگهای و جایگاه اقتصادی گروه بریکس متشکل از کشورهای دارای اقتصادهای نوظهور، اظهارداشت: جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با اعضای گروه بریکس و سازمان همکاری شانگهای،همکاری‌های گسترده‌ای ایجاد کند.

 

روحانی گفت: برگزاری اجلاس های منطقه ای در شرایطی که جهان از لحاظ اقتصادی از تک‌قطبی بودن و از لحاظ سیاسی از یکجانبه‌گرایی فاصله گرفته است، اهمیت مضاعفی دارند و با حضور در آنها می‌توانیم اهداف سیاسی و اقتصادی کشورمان را پیگیری کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار