کد خبر:۴۲۴۶۸۱
جعفری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

وزیر علوم برای بررسی پرونده بورسیه‌ها به مجلس می‌آید

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: وزیر علوم برای بررسی پرونده بورسیه به مجلس می‌آید.

قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، درباره جلسه وزیر علوم با مجلس شورای اسلامی گفت: طبعا وزیر علوم همیشه با کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس جلساتی را برگزار می‌کند که گاهی این جلسات درباره سوال بررسی موضوعات خاصی است و گاهی پیرامون مسائل تخصصی و هم اندیشی است.

 

وی به موضوعات بیان شده توسط رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: بی شک پس از سخنان رهبری و اینکه ایشان درباره روند رشد علمی کشور اعلام دغدغه کرده‌اند یکی از مباحث مطروحه در جلسه کمیسیون آموزش با فرهادی خواهد بود.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره پرونده بورسیه‌ها گفت: موضوع مهم دیگر هم بحث بورسیه‌ها است که به صراحت توسط مقام معظم رهبری گفته شده که در این قضیه ظلمی واقع شده و برخی مسائل رسانه‌ای شده در صورتی که اگر تخلفی هم بوده باید توسط مراجع قانونی و از مسیر خودش پیگیری می‌شد.

 

وی تاکید کرد: من همان زمان هم اعلام کردم که چه طور اگر کسی در عرصه اقتصادی خلافی کند تا یک سال و نیم متهم است و نامی از وی فاش نمی‌شود و تا پس از بررسی هم نام وی به صورت رمزی گفته می‌شود چه طور برای اصحاب علم و دانش همان روز اول و بدون بررسی آبروی این افراد برده شده و اسامی آنها منتشر شد در صورتی که این خلاف است.

 

جعفری در ادامه با تاکید به حکم رهبری گفت: رهبر به عنوان حاکم اسلامی که حتی قاضی و رئیس قوه قضائیه هم اذن خود را از ایشان می‌گیرند اذعان کردند که در این قضیه ظلم شده است و وزارت علوم هم به عنوان اولین و مرتبط ترین مرجع باید پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

 

وی درباره وظیفه مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی هم به خصوص کمیسیون آموزش و تحقیقات و کمیسیون اصل 90 هم باید برای رفع ظلم و اعاده حیثیت پیگیری‌های لازم را انجام دهد تا خسارات مادی و معنوی جبران شود و اگر ظالمی هم هست مشخص شود.

 

این نماینده مجلس در ادامه بیان داشت: در این قضیه باید مشخص شود که اگر تعمدی در کار بوده برخورد قانونی شود و ما به عنوان نهاد نظارتی برخورد قانونی را می‌خواهیم.

 

وی درباره کمیته بررسی بورسیه گفت: کمیته‌ای تشکیل شد و بنا بود که درباره بورسیه‌ها بررسی انجام دهند که این کمیته حکمی را صادر کردند ولی برای تجدیدنظر هم دوباره همان کمیته تشکیل شد و رای قبلی را صادر کرد در صورتی که طبیعتا چنین چیزی ممکن نخواهد بود که کمیته تجدیدنظر همان کمیته قبلی باشد و احقاق حق در این کمیته مسلما کمتر اتفاق می‌افتد.

 

جعفری در پایان خاطر نشان کرد: وظیفه تجدیدنظر باید به عهده افراد بی طرفی باشد که با نگاه دقیق تری به مسئله نگاه کنند ما از وزیر انتظار داریم که قسمت‌هایی که مدنظر رهبر معظم انقلاب بوده است را بیشتر پیگیری کند و زودتر به نتیجه برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار