کد خبر:۴۲۲۲۱۰
جعفری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اعتراض نمایندگان مجلس به بازبینی اساسنامه دانشگاه پیام نور

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: طی نامه‌ای نمایندگان به وزیر به تغییر ساختار دانشگاه پیام نور اعتراض کردند که چرا باید این بازبینی صورت بگیرد.

قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص تغییر اساسنامه دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور یک دانشگاه دولتی با حدود 500 شعبه در داخل کشور و بیش از 20 شعبه در خارج از کشور است این دانشگاه نزدیک به 850 هزار دانشجو دارد و چندین هزار نفر هیئت علمی این دانشگاه هستند و با بیش از 10 هزار کادر اداری فعالیت خود را ادامه می دهند.

 

وی افزود: این همه امکانات و شرایط بار بزرگی را از دوش نظام در خصوص بحث آموزشی برداشته است چرا که در بحث تسهیلات آموزش عالی می توان ادعا کرد که امروزه اقشار متوسط به پایین و مناطق محروم از خدمات این دانشگاه استفاده می‌کنند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به بومی گزینی دانشگاه پیام نور اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در این دانشگاه بومی گزینی صورت می‌گیرد این خصوصیت ثمرات زیادی داشته است چرا که خود مردم هم مشارکت زیادی در این دانشگاه دارند.

 

وی در ادامه با اشاره به سواد آموزشی دانشجویان دانشگاه پیام نور گفت: سواد آموزشی این دانشجویان بالا است و قبولی آنها در مقاطع بالاتر هم آمار بیشتری دارد چرا که این دانشجویان سالی سه بار آزمون سراسری می دهند که در آن نه استاد و نه دخالت دیگران وجود دارد و باید براساس کتاب مطالعه کنند و آزمون دهند.

 

جعفری در ادامه تاکید کرد: دانشگاه پیام نور معضلات فرهنگی در حوزه خوابگاه‌ها ندارد چرا که بومی گزینی انجام می شود و همه قضیه باعث شده که هزینه اقتصادی خانواده‌ها نیز کم شود چرا که اگر یک نفر بخواهد از خانواده جدا شود هزینه آن خانواده دو برابر می‌شود ولی دانشجویان کنار خانواده‌های خودشان هستند و این به اقشار متوسط به پایین جامعه کمک بزرگی کرده است.

 

این نماینده مجلس به گزارش آسیب شناسی کمیسیون اشاره کرد و گفت: به لحاظ فرهنگی هم طبق گزارش کمیسیون و بررسی آسیب‌ها که در حضور وزیر علوم و رئیس دانشگاه آزاد و معاونین فرهنگی انجام شد تنها دانشگاهی که کمترین گزارش آسیب و ناهنجاری را داشت دانشگاه پیام نور بود.

 

وی تصریح کرد: لذا باید این دانشگاه را در نظام تقویت کرد و گامی در جهت تضعیف آن برنداشت چرا که بازبینی معلوم نیست چه اثری در نتایج مثبت این دانشگاه خواهد داشت.

 

جعفری با طرح این پرسش که چرا باید اساسنامه دانشگاهی که به خوبی انجام وظیفه می‌کند تغییر کند گفت: طی یک نامه که نمایندگان مردم به وزیر نوشتند گفته شده بود چرا باید این بازبینی صورت بگیرد و نباید این اتفاق بیفتد من نیز طی صحبتی که با فرهادی و معاون آموزشی و پارلمانی وزارت علوم داشتم این قضیه را تاکید کردم که چه دلیلی برای بازبینی وجود دارد.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه گفت: ما پیشنهاد کرده بودیم که کارگروهی در اتاق وزیر تشکیل شود و مشکلات پیام نور بررسی شود ولی یکباره متوجه شدیم که آنها به دنبال تغییر اساسنامه هستند البته گفته شده که قرار نیست تغییر خاصی انجام شود و فقط تغییر ویرایشی است و اگر چنین باشد نباید چنین موج بزرگ رسانه ای در این خصوص انجام شود و اگر دنبال تغییرات اساسی هستند که البته آن را انکار می‌کردند باید معلوم شود که روند خودش را به طور صحیح و قانونی طی کند.

 

وی با تاکید بر اینکه تغییرات نباید به نفع دانشگاه هایی باشد که چند برابر شهریه می‌گیرند گفت: این تغییرات در دانشگاه پیام نور نباید به نفع دانشگاه‌هایی که کیفیت پایین تری دارند ولی مبالغ زیادی شهریه می‌گیرند باشد و دغدغه نمایندگان مردم این مسائل است.

 

جعفری در پایان خاطر نشان کرد: براساس آنچه که من از سخنان وزیر و معاونان ایشان شنیده‌ایم این است که این قضیه از دستور کار خارج شده اما هنوز اطلاع رسمی در این خصوص داده نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار