به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛ مهدیصفارینیا رئیس پارک فناوری پردیس معاونت علمی، در تشریح ویژگیهای فرآیندهای توسعه در این پارک، به تعاملات مثبت و درک متقابل ستاد پارک بهعنوان بخش دولتی و شرکتهای عضو بهعنوان سرمایهگذار بخش خصوصی اشاره کرد و آن را نمونهای از مصادیق شعار امسال تحت عنوان «دولت و ملت همدلی و همزبانی» دانست.
صفارینیا موفقیت پارک فناوری پردیس را در گرو تعامل و همزبانی فناوران و شرکتهای دانشبنیان بهعنوان مردم از یک طرف و مدیریت پارک بهعنوان بخشی از دولت از طرف دیگر خواند و خاطرنشان کرد که اگر همدلیهایی از این نوع وجود نداشت، پارک فناوری پردیس بهتنهایی نمیتوانست موفقیتهایی که امروزه به آنها دست یافته است، کسب کند.
وی توضیح داد: با بررسی نمونههای مشابه در کشورهای منطقه، میتوان دید که اتفاقی که در پارک فناوری پردیس رخداده کم نظیر بوده است. در جایی که ده سال پیش هنوز آباد نشده و بیابانی بیش نبود، زیرساختهای آن کامل نبود و دولت سرمایهگذاری خاصی در آن نداشت، بخش خصوصی با اعتماد به دولت بهصورت فعال وارد فرآیند سرمایهگذاری شد. آن هم سرمایهگذاری در حوزه فنی و فناوری و نه تجاری.
صفارینیا این اتفاق را نادر دانست و گفت: این موضوع ارزشمند، نمونه برجسته و کمیاب در کشور است. بهخصوص این واقعیت که شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک، ما را در کنار خود و نه حاکم بر خود ببینند، بدون توجه به اصل همدلی و همزبانی و شعار امسال، تحت عنوان «دولت و ملت همدلی و همزبانی» توجیهپذیر نیست.
وی افزود: تعاملات ما با شرکتهای عضو از جمله جلسات، نشستها، همایش و سایر ارتباطات، ابزاري بودهاند تا بتوانیم تصویری واقعی از مشکلات شرکتها داشته باشیم و بتوانیم به آنها کمک کنیم تا فناوریهای خود را به مرحله تجاریسازی برسانند.
رئیس پارک فناوری پردیس معاونت علمی ضمن اشاره به اقدام موثر پارک در جلب سرمایهگذاری 7 هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی، بیان کرد: این رقم از سرمایهگذاری در شرایطی محقق شده است که میزان سرمایهگذاری دولتی در پارک فناوری پردیس کمتر از یکدهم این مقدار بوده است.