کد خبر:۴۲۸۲۷۴
ابتکار:

تونل سبزکوه به منابع آبی کشور صدمات بسیار سنگینی وارد می‌کند

رئیس سازمان محیط زیست گفت: ساخت تونل سبزکوه به منابع آبی کشور صدمات بسیار سنگینی وارد می‌کند و از همه جهات هم تلاش کردیم تا مانع ساخت این تونل شویم.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، معصومه ابتکار گفت: در گذشته عده‌ای‏‏، با توجه به مجوزهایی که دریافت کرده بودند به هر قیمتی خواهان این هستند تا فعالیت خودشان را برای توسعه ادامه دهند اما سازمان محیط زیست مخالفت خود را نسبت به این موضوع اعلام کرده و بر نظر خود مصمم هستیم و مطمئن باشید هر کجا که لازم باشد دستگاه‌هایی مانند قوه قضاییه وارد خواهند شد.

 

او در پاسخ به این سوال که سازمان محیط زیست با دستور خود توانست مانع از ساخت سد شفارود شود اما چرا این سازمان با وجود دستورات مکرر نتوانسته است مانع از ساخت تونل سبزکوه در منطقه چغاخور شود، گفت: از نظر سازمان محیط زیست، ساخت تونل سبز کوه متوقف شده‌است و در این زمینه اجازه حفاری نخواهیم داد و نسبت آثار حفر تونل به شدت نگران هستیم زیرا در آن منطقه حوزه آب‌های زیر زمینی و سر چشمه آب‌های کشور قرار دارد و این موضوع از نظر زیست محیطی بسیار مهم است.

 

به گفته ابتکار، ساخت تونل سبزکوه به منابع آبی کشور صدمات بسیار سنگینی وارد می‌کند: از همه جهات هم تلاش کردیم تا مانع ساخت این تونل شویم. در گذشته عده‌ای‏‏، با توجه به مجوزهایی که دریافت کرده بودند به هر قیمتی خواهان این هستند تا فعالیت خودشان را برای توسعه ادامه دهند اما سازمان محیط زیست مخالفت خود را نسبت به این موضوع اعلام کرده و بر نظر خود مصمم هستیم و مطمئن باشید هر کجا که لازم باشد دستگاه‌هایی مانند قوه قضاییه وارد خواهند شد.

 

رئیس سازمان محیط زیست در خصوص سد شفارود هم گفت: بحث‌های زیست محیطی در حال انجام شدن است ضمن اینکه مجریان طرح برای تامین آب شرب رایزنی‌های فراوانی کرده‌اند زیرا تعدادی از شهرها در آن منطقه به شدت آب شرب نیاز دارند. سازمان محیط زیست با تامین آب کشاورزی و صنعتی توسط سد شفارود مخالف است زیرا هر چقدر نیاز آبی شهرها افزایش پیدا کند تعداد درخت‌هایی که باید از بین رود بیشتر خواهد شد.

 

معاون رئیس جمهور گفت: سازمان محیط زیست برای محدود شدن ظرفیت سد شفارود فشار آورده‌است و این سد به یک سوم کاهش پیدا کرده‌است و قطعا مخزن سد از یک سوم کمتر و کوچک تر خواهد شد. در نهایت اگر با ادامه ساخت سد شفارود موافقت کنیم قطعا همان سد اول نیست بدین معنا که سد محدودتر و کوچکتر خواهد شد تا آسیب‌هایی که قرار است به درختان وارد شود به حداقل برسد.

 

به گفته او، سدی به قیمت نابودی جنگل‌ها احداث نخواهد شد ضمن اینکه به وزارت نیرو و جهاد کشاورزی گفته شده‌است تا به دنبال راه حل‌هایی باشند تا آسیب جدی به محیط زیست وارد نشود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار