آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۸۲۹۸
مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند:

واردات بی‌رویه تولیدات داخلی را از بین می‌برد/ دولت در زمینه پول‌های بلوکه شده شفاف‌تر عمل کند

مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند با بیان اینکه واردات بی‌رویه باعث توجه کمتر به تولیدات و تولید کننده داخلی می شود، گفت: این واردات بی‌رویه با صحبت‌های دولت که قول ترمیم اقتصاد ایران و بهبود اقتصاد داخلی را داده بود، کاملا مغایرت دارد.

طیبه سرباز در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با اشاره به افزایش رفت و آمدهای شرکت های غربی به ایران بعد از مذاکرات هسته ای گفت: متاسفانه بعد از جمع بندی نهایی در بحث هسته ای، عده ای از شرکت های غربی چشم به بازار ایران دوخته اند که این موجب افزایش واردات زیاد و توجه کمتر به تولید کننده داخلی شده است.

 

وی با بیان اینکه تولیدات داخلی حتی اگر گران تر از محصولات خارجی باشند بازهم باید طبق نظر رهبری از تولیدات داخلی استفاده کرد، افزود: این واردات بی‌رویه با صحبت های دولت که قول ترمیم اقتصاد ایران و بهبود اقتصاد داخلی را داده بود کاملا مغایرت دارد.

 

این فعال دانشجویی با تاکید بر لزوم تقویت تولیدات داخلی عنوان کرد: برای بهبود وضع کنونی اقتصاد دانهای ما باید دقیق تر به این مسائل نگاه کنند و از ایجاد بنگاه های بزرگ وارداتی که سود آور هستند به سمت تولید محوری بروند.

 

سرباز در ادامه گفت: ممکن است تولید محوری برای افرادی سودآوری کمتری داشته باشد؛ اما در مجموع برای رشد اقتصادی کشور مفید است و در این زمنیه باید نگاه ما به اقتصاد مقاومتی باشد که مقام معظم رهبری بارها به آن تاکید داشته اند.

 

وی با تاکید مجدد بر اینکه اقتصاد مقاومتی ایران هیچ شباهتی به اقتصاد ریاضتی ندارد، گفت: در اقتصاد مقاومتی باید وابستگی به نفت کاهش یابد و به اقتصادی دست پیدا کنیم که ضربه‌پذیری ما را از بین برده و فرصت تحریم را از دشمن بگیرد که یکی از شاخصه‌های اقتصاد مقاومتی بهره‌وری بالا و رویکرد جهادی است که باید همواره مدنظر قرار گیرد.

 

مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند با اشاره به ارقام مختلف بیان شده در رابطه با پولهای بلوکه شده ایران گفت: عده ای از دولتمردان معتقد بودند که تمام مشکلات کشور با رفع تحریم ها و بازگشت پول های بلوکه شده به ایران حل خواهد شد؛ اما این روزها شاهدیم که حتی رقم دقیقی از میزان پول های بلوکه شده وجود ندارد.

 

سرباز در پایان گفت: بهتر است دولت در این زمینه شفاف‌تر عمل کند و آمار واقعی پول‌های بلوکه‌ شده با جزئیات آن را اعلام کند؛ چرا که رسانه‌های خارجی و مسئولان سایر کشورها دست به کار شده‌اند و از رئیس‌جمهور آمریکا گرفته تا روزنامه‌ای کوچک در هند در حال انتشار آمار پول‌های بلوکه‌شده هستند. بهتر است واقعیت‌ها را از مسئولان داخلی بشنویم و به جوابی قانع‌کننده درباره اختلاف 151 میلیارد دلاری آمار پول‌های بلوکه‌ شده مسئولان دست پیدا کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار