آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۸۳۵۰
با اعلام فدراسيون فوتبال ايران؛

كارشناس تربيت‌بدني دانشگاه آزاد اصفهان، بهترين داور ليگ برتر فوتبال ايران شد

فدراسيون فوتبال ايران كارشناس تربيت‌بدني دانشگاه آزاد اصفهان را به عنوان بهترين داور ليگ برتر فوتبال ايران انتخاب کرد.
كارشناس تربيت‌بدني دانشگاه آزاد اصفهان، بهترين داور ليگ برتر فوتبال ايران شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، سيد احمدصالحي، كارشناس اداره‌ كل تربيت بدني دانشگاه آزاد اصفهان در مراسم معرفي برترين‌هاي چهاردهمين دوره ليگ برتر فوتبال ايران جام خليج فارس، عنوان بهترين داور و نشان سوت طلايي را از آن خود كرد.

 

در اين مراسم اصفهانيان، رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال، سيد احمد صالحي را به عنوان بهترين داور ليگ چهاردهم معرفي كرد.

 

سيد احمد صالحي، داراي مدرك كارشناسي تربيت بدني و دانشجوي كارشناسي‌ارشد مديريت ورزش و تربيت بدني بوده و از سال ۱۳۷۹ تا كنون به عنوان كارشناس تربيت بدني در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان مشغول به كار مي‌باشد، صالحي پيش از اين نيز در سال ۱۳۸۶ به عنوان پديده جوان داوري ليگ برتر شناخته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار