کد خبر:۴۲۴۶۰۶

كتاب دانشجوي دانشگاه آزاد اصفهان اثر برگزيده جشنواره كتاب معماري كشور شد

كتاب «توسعه دروني و ميان افزا؛ رويكردهاي متأخر توسعه در بافت‌هاي كُهن» اثر دانشجوی دانشگاه آزاد اصفهان، عنوان برگزیده جشنواره معماری کشور را کسب کرد.
كتاب دانشجوي دانشگاه آزاد اصفهان اثر برگزيده جشنواره كتاب معماري كشور شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، امين ابراهيمي‌دهكردي، دانشجوي دكتري شهرسازي دانشگاه آزاد اصفهان با كتاب «توسعه دروني و ميان افزا؛ رويكردهاي متأخر توسعه در بافت‌هاي كُهن» انتشارات دانشگاه آزاد اسلامي (۱۳۹۲) توانست جايزه جشنواره معتبر دو سالانه كتاب معماري دكتر مزيني را از آن خود كند.

 

امين ابراهيمي‌دهكردي كه در سال گذشته با كتاب «توسعه دروني و ميان افزا؛ رويكردهاي متأخر توسعه در بافت‌هاي كُهن» به عنوان نويسنده تقدير شده انتخاب شد، با همين كتاب جايزه دوسالانه معماري دكتر مزيني را نيز كسب كرد.

 

وی در این باره می‌گوید: با توجه به وضعيت كنوني شهرهاي ما و روند رشد ناموزن آنها، لزوم توجه به سياستي كارآمد جهت نيل به اهداف توسعه پايدار شهري ضروري است. سياست توسعه دروني يا درون‌زاي شهري‌، يكي از سياست‌هاي سه‌گانه توسعه شهري است كه در كنار دو سياست توسعه شهري متصل يا پيوسته و دو سياست توسعه شهري منفصل يا ناپيوسته مطرح مي‌شود.

 

این دانشجوی دانشگاه آزاد اصفهان ادامه داد: برخي اين سياست را داراي مزيت‌هاي نسبي متعددي نسبت به دو سياست ديگر مي‌دانند و معتقدند شهرهاي موجود كشور از طريق توسعه دروني، تا ساليان زيادي مي‌توانند پاسخگوي بسياري از نيازهاي از جمله اسكان سرريز جمعيت شهري و ارتقاء سرانه هاي خدمات شهري باشند و تاكيد دارند تا مادامي كه در درون شهر موجود، ظرفيت لازم وجود دارد، استفاده از ساير سياست‌هاي توسعه شهري، هزينه هاي اضافه‌اي بر مردم و دولت تحميل مي‌كند و اين به لحاظ علمي و عقلي مردود است.

 

ابراهیمی‌دهکردی در پایان گفت: در كتاب «توسعه دروني و ميان افزا، رويكردهاي متاخر توسعه در بافت هاي كهن» سعي شده تا با مروري بر ادبيات توسعه دروني، مزايا و چالش‌هاي اين سياست توسعه شهري را معرفي کرده و به ارائه‌ شاخص‌هايي جهت كاربردي شدن اين سياست توسعه پرداخته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار