به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در ابتدای این نشست دکتر تبرائیان قطعه شعری به زبان عربی در وصف بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و همچنین مقام معظم رهبری قرائت کرد.
در ادامه این نشست "شیخ خضر نورالدین" از لبنان مطالبی با موضوع "نقش جنبش های ملی و اسلامی" ارائه کرد و گفت: رژیم صهیونیستی فقط برای فلسطینی ها خطرناک نیست بلکه اسرائیل برای کل جهان اسلام خطر دارد.
وی افزود: هرچند فلسطینی ها بیشترین آسیب را از تشکیل رژیم صهیونیستی متحمل شده اند اما سایر کشور های اسلامی بویژه کشور های همسایه سرزمین های اشغالی نیز آسیب های زیادی از این مسئله دیده اند.
شیخ نورالدین با انتقاد از برخی رژیم های عربی و اسلامی، اظهار داشت: برخی رژیم های عربی و اسلامی فقط به دنبال منافع خودشان هستند و توجه چندانی به مسئله فلسطین ندارند.
وی با بیان اینکه باید به آگاه سازی امت اسلامی در قضیه فلسطین بپردازیم، اظهار داشت: هرکس از قضیه فلسطین دور شود خیانت کرده است.
در ادامه دکتر "حسان عبدالله رئیس هیئت مدیره تجمع علما مسلمین لبنان نیز به ایراد سخنانی پیرامون "نقش جوانان و اتحادیه های کارگری و مؤسسات مدنی" در آزاد سازی فلسطین پرداخت.
"
دکتر کوثر البشراوی" از تونس نیز طی سخنانی با موضوع "نقش زن در قضیه فلسطین"، با انتقاد از شرایط کنونی جهان اسلام اظهار داشت: هیچ وقت امت اسلامی تا این اندازه درگیری و جنگ نداشته است.
دکتر البشروای در ادامه با انتقاد شدید از شبکه های ماهواره ای تفرقه انداز گفت: من پیشنهاد می کنم حداقل برای مدت پنج سال تمام شبکه های ماهواره ای دینی تعطیل شود قطعا همه مشکلات کنونی که پیرامون تفرقه در جهان اسلام وجود دارد از بین خواهد رفت.
وی افزود: بیشتر فتنه های موجود در جهان اسلام از سوی این شبکه های ماهواره ای صورت می گیرد.دکتر البشراوی در پایان تأکید کرد: تنها راه رهایی قدس و فلسطین اشغالی، مقاومت است.
الشیخ دکتر "احمد سامر قبانی" نیز با ارائه مطالبی با موضوع "نقش نخبگان و فرهیختگان و تأثیر آنها در قضیه فلسطین" با بیان اینکه مسئله قدس جدا از مسئله فلسطین نیست، اظهار داشت: برخی تلاش می کنند که مسئله قدس را از قضیه فلسطین جدا کنند و به دنبال صلح با رژیم صهیونیستی هستند و این صلح بسیار خفت بار است.
وی نقش مقاومت را در مقابله با رژیم صهیونیستی بسیار مهم و حیاتی دانست و اظهار داشت: مقاومت بهتر از تن دادن به ذلت است.