به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، برنارد کازنِو، وزیر کشور فرانسه روز چهارشنبه با اعلام این خبر تصریح کرد یوروتانل، شرکت اپراتور تونل مانش، نیز «باید مسئولیت برقراری امنیت در این مکان را بر عهده بگیرد.»
یوروتانل اپراتور راه آهنی است که از طریق تونل زیرِ آبی، دو کشور انگلیس و فرانسه را به هم متصل میکند.
کازنو با اشاره به اینکه این مساله طبیعی است و قصد ندارد با مسئولان یوروتانل مشاجره کند، گفت: «دولت فرانسه از سال 2012 شمار نیروهای امنیتی را برای کنترل اوضاع کاله پنج برابر کرده است.»
حدود 2000 مهاجر سهشنبه (6 مرداد) در تلاش برای ورود به خاک انگلیس به تونل مانش یورش بردند که در پی آن یک نفر کشته شد و تعدادی زخمی شدند.
به گفته یکی از مقامات محلی کاله، 200 تن از مهاجران نیز بازداشت شدهاند.
دولت لندن پس از این حادثه برای بررسی اوضاع نشست اضطراری تشکیل داد.
ترزا می، وزیر کشور انگلیس اعلام کرد دولت لندن هفت میلیون پوندِ دیگر( 10 میلیون و 900 هزار دلار) برای تامین امنیت پایانه یوروتانل اختصاص میدهد.
در عین حال دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس نیز در یک نشست خبری در سنگاپور بحران بندر کاله را «نگران کننده» توصیف کرده است.
هجوم مهاجران به یوروتانل افزون بر این رفتوآمد بین انگلیس و فرانسه را نیز مختل کرده است.
بر پایه گزارشها، در حال حاضر بیش از 3000 پناهجو در زاغههای اطراف شهر کاله بسر میبرند. این افراد که اکثراً اهل کشورهای آفریقایی و خاورمیانه هستند، سعی دارند با استفاده از کامیونهای حمل بار یا کشتی، خود را به انگلیس برسانند.