کد خبر:۴۳۰۰۸۷

کاخ سفید: توافق هسته‌ای از آن نوع توافق‌هایی نیست که با دوستانمان منعقد می‌کنیم بلکه از نوع توافق با دشمنان است

سخنگوی کاخ سفید می‌گوید که کشورش نگرانی‌های جدی در خصوص رفتار ایران دارد و توافقی هم که با تهران امضا شده تنها بر اساس راستی‌آزمایی و از نوع توافق‌های محکم منعقده با دشمنان ایالات‌متحده است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید امشب از هشدار به سوریه در خصوص عواقب دخالت در عملیات نظامی جاری در خاک خودش خبر داد.

 

ارنست در این خصوص گفت:‌ «به رژیم اسد پیام روشن داده‌ایم که در عملیات جاری ما در خاک این کشور، دخالت نکند

 

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه دقائقی پیش از این اظهارنظر ارنست، در قطر نسبت به نوع برخورد آمریکا با تروریست‌های سوریه و حمله به مواضع آنها بدون هیچ‌گونه هماهنگی با دولت مرکزی دمشق، اعتراض کرده بود.

 

    انتقاد لاوروف از آمریکایی‌ها در قطر

 

ارنست در ادامه به توافق هسته‌ای و موافقان و مخالفان آن پرداخت.

 

وی به حضور «جان کری» وزیر خارجه کشورش در قطر و رایزنی با سران کشورهای حاشیه خلیج‌فارس اشاره کرد و ابتدا به نقل قول وزیر خارجه قطر در خصوص تأمین امنیت منطقه در نتیجه توافق هسته‌ای پرداخت.

 

ارنست افزود: «این توافق حداقل به نفع امنیت قطر است

 

سخنگو به قول‌های جان کری برای کاستن از نگرانی‌های مخالفان توافق هسته‌ای در حاشیه جنوبی خلیج‌فارس پرداخت و گفت: «یکی از محورهای مورد بحث جان کری و سران کشورهای شورای همکاری‌های خلیج (فارس)، ایجاد سیستم دفاع ضدبالستیک برای این کشور و تقویت توان آنها در مسیر دفاع از خود بود

 

در میانه سخنان جاش ارنست، یک مقام ارشد صهیونیست به شدت از آمریکا به دلیل دادن قول سلاح‌های پیشرفت به اعراب انتقاد کرد.

 

    اعتراض اسرائیل به طرح فروش سلاح‌های آمریکایی به کشورهای عرب

 

جاش ارنست در ادامه به موضع مخالفان توافق هسته‌ای در کنگره پرداخت و گفت: «رئیس‌جمهور انتظار دارد که اعضای کنگره از یک اقدام بین المللی که هدفش پیش‌گیری از تسلیح ایران به بمب اتم است، حمایت کنند

 

وی افزود: «ما به سخنان منتقدان هم گوش می‌دهیم و هر جایگزین قابل اجرایی را که دورنمای اقدام نظامی از آن نمایان نباشد، بررسی می‌کنیم

 

اعضای کنگره بارها دولتمردان آمریکا و بخصوص جان کری را متهم کرده‌اند که با تبلیغ «غیرقابل اجتناب بودن جنگ در صورت شکست توافق هسته‌ای»، تلاش می‌کنند که کنگره را برای تصویب برجام تحت فشار بگذارند.

 

ارنست در خصوص وضعیت تیم‌های مذاکره‌کننده ایرانی و آمریکایی در کشورهای خود گفت: «بر هر دو طرف فشار سیاسی وارد می‌شد ولی مهم این است که این فشار صرف بررسی مفاد توافق شود

 

یکی از خبرنگاران پرسید که آیا فکر می کنید در صورت رد شدن توافق در کنگره، رئیس‌جمهور رأی لازم را برای وتوی این مخالفت خواهد داشت.

 

سخنگو گفت که بر خلاف گفته‌های منتقدان، مفاد توافق وین در مسیر حمایت از منافع آمریکا، حتی نسبت به چارچوب سیاسی مورد توافق در لوزان هم بهتر بود و با توجه به این ویژگی‌های توافق هسته‌ای، رئیس‌جمهور معتقد است که می‌تواند رأی کافی را برای تصویب برجام در کنگره بیاورد.

 

این کنفرانس خبری کماکان در حال برگزاری است ...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۴
مراتب جهت استحضار مسئولین ذوق زده امر و وزارت خارجه و دیگران ! حواستون باشه با کی طرفید!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار