فروزان ادیب فر در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: فضای آموزشی که در حال حاضر دانشجویان دانشگاه فرهنگیان لرستان در آن تحصیل میکنند در شان آنها نیست به همین دلیل برای ایجاد یک فضای مناسب دانشگاهی نیازمند احداث بنای این دانشگاه در اراضی 9 هکتاری واگذار شده در پردیس دانشگاهی کمالوند خرم آباد هستیم و البته شروع این کار منوط به تحقق وعده سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان برای تامین اعتبار احداث این بنا در سال 94 است.
وی با بیان اینکه با پیگیری های صورت گرفته سند زمین اختصاص یافته به دانشگاه فرهنگیان لرستان طی هفته های آتی صادر می شود، افزود: معاونت توسعه و مدیر کل طرح و برنامه ریزی دانشگاه فرهنگیان کشور طی سفری که به استان لرستان داشته اند، در حضور استاندار و مدیران استان قول دادند که برای احداث دانشگاه فرهنگیان لرستان در محل مذکور اولین ردیف اعتباری سال 94 را به این دانشگاه اختصاص دهند و با این حال امیدواریم که این وعده محقق شود.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان گفت: در حال حاضر کمبود فضای آموزشی در این دانشگاه با استفاده از فضاهای اداره کل آموزش و پرورش لرستان رفع شده است؛ اما اگر بخواهیم یک فضای دانشگاهی در شان دانشجویان را ایجاد کنیم حتما باید کار احداث سایت جدید دانشگاه در شهرک دانشگاهی کمالوند به جد در اولویت قرار بگیرد.
ادیب فر با اشاره به مصوبه اخیر هیات امنای دانشگاه فرهنگیان لرستان برای واگذاری دو ساختمان نهضت سوادآموزی و سازمان دانش آموزی لرستان به پردیس دختران آیت الله کمالوند دانشگاه فرهنگیان لرستان بیان کرد: فضای اختصاص به دانشگاه فرهنگیان در راستای توسعه فضای آموزشی و رفاهی پردیس آیت الله کمالوند مورد استفاده قرار می گیرد؛ البته این فضا نیاز به مرمت جدی و تجهیز دارد.
وی خاطرنشان کرد: فضای واگذار شده به دانشگاه فرهنگیان لرستان در سال 92 به مدت یک سال به دانشکده علوم قرآنی اجاره داده شد؛ اما پس از سپری شدن این مدت به دلیل مشکلاتی که دانشکده علوم قرآنی داشت موفق به تخلیه آن نشد و با این حال در حال حاضر برای اینکه این دانشکده دچار مشکل نشود با مساعدت و همکاری آموزش و پرورش استان یک فضای جدید که 130 میلیون تومان با کمک استانداری و اداره کل نوسازی مدارس استان صرف بهسازی و مرمت آن شده است به این دانشکده واگذار شد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان گفت: معتقدیم که دانشکده علوم قرآنی به عنوان یک ظرفیت برای استان محسوب می شود؛ از این رو این آمادگی را داریم تا با انعقاد تفاهم نامه ای با این دانشکده ارتباطات علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی برقرار کنیم.
ادیب فر با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان لرستان جزء دانشگاههای تیپ یک دانشگاه فرهنگیان کشور محسوب می شود اظهار کرد: در کل کشور تنها هشت استان در زمره دانشگاههای تیپ یک دانشگاه فرهنگیان هستند که خوشبختانه دانشگاه فرهنگیان لرستان با برخوداری از دو پردیس در خرم آباد و دو مرکز آموزش عالی در بروجرد و الیگودرز و با بیش از 2500 دانشجوی دختر و پسر در بین آنها قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه بنا بر اعلام سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان کشور دانشگاه فرهنگیان لرستان تنها با سه صدم درصد اختلاف با استان اول کشور در سال 93 رتبه دوم کیفیت عملکرد در حوزه های آموزشی، پژوهشی، رفاهی و عمرانی را کسب کرده است، افزود: دانشگاه فرهنگیان لرستان به خاطر کسب این موفقیت مورد تقدیر رئیس انشگاه فرهنگیان قرار گرفت.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان گفت: دانشگاه فرهنگیان دانشگاه نوپایی است و از طرفی نیز این دانشگاه بر روی بستر کهنه و قدیمی مراکز مراکز تربیت معلم قدیم برپا شده است؛ از این رو طبیعی است که امروز نتوانیم در حد مطلوب خدمات مورد نیاز را به دانشجویان ارائه و امکانات مورد انتظار آنها را به طور 100 درصد تامین کنیم؛ اما با این حال با پیگیری های صورت گرفته توسط مسئولان داشگاه و مساعدت های استانداری، آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی مدارس استان توانسته ایم امکانات ویژه و قابل توجهی را تامین کنیم که از جمله آنها می توان به اختصاص 9 هکتار زمین برای احداث پردیس دانشگاه فرهنگیان در شهرک دانشگاهی خرم آباد با مساعدت استاندار، اختصاص یک باب خوابگاه شبانه روزی و یک باب مدرسه به این دانشگاه توسط آموزش و پرورش استان اشاره کرد.
پیگیری راه اندازی 9 رشته کارشناسی ارشد
ادیب فر در ادامه با اشاره به اینکه این دانشگاه در نظر دارد که در راستای ارتقاء توانمندی های علمی معلمین از بین فرهنگیان استان اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد کند، تصریح کرد: در حال حاضر درخواست صدور مجوز برای راه اندازی 9 رشته به سازمان مرکزی ارائه شده است که امیدواریم همه یا بخشی از آنها مورد موافقت قرار بگیرند.
وی از انعقاد تفاهم نامه تبادل استاد بین این دانشگاه و دانشگاه لرستان خبر داد و تصریح کرد: این تفاهم نامه به منظور بهره گیری از اساتید دانشگاه لرستان در مقطع کارشناسی ارشد با مساعدت دکتر عزیزی رئیس دانشگاه لرستان با این دانشگاه منعقد شده است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان گفت: اعضای هیات علمی این دانشگاه محدود و انگشت شمار هستند به همین دلیل مجبور به استفاده از اساتید مدعو هستیم البته برای پر کردن این خلاء همواره جذب اساتید تراز اول اعم از دانشیاران و استادیاران دیگر دانشگاههای استان در اولویت دانشگاه فرهنگان بوده است.
ادیب فر بیان داشت: جذب هیات علمی در این دانشگاه بر اساس پروسه جذب وزارت علوم اتفاق می افتد منتهی بنابر پیشنهاد ارائه شده توسط پردیس دانشگاه فرهنگیان لرستان به سازمان مرکزی بنا شده است که شش نفر از فرهنگیان اداره کل آموزش و پرورش لرستان که دارای مدرک دکترا هستند به صورت مامور آموزشی جذب دانشگاه فرهنگیان شوند.
وی با اشاره به افزایش پنج رشته به ظرفیت دانشگاه فرهنگیان لرستان تصریح کرد: در بهمن ماه سال جاری نیز دو رشته جدید در رشته های تاریخ و جغرافیا به ظرفیت دانشگاه فرهنگیان استان افزوده می شود.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان با اشاره به وجود بیش از 35 هزار جلد کتاب در کتابخانه پردیس دختران آیت الله کمالوند گفت: این کتابخانه در حال مکانیزه شدن است.