کد خبر:۴۳۰۴۲۷
رفعتی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولت یازدهم روایت بی‌‌بی‌سی از برنامه هسته‌ای ایران را بر خودی‌ها ترجیح داده است!

سردبیر هفته نامه سمعک دانشگاه بیرجند گفت: بعد از گذشت دو سال از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، عملکرد تیم رسانه‌ای دولت نشان داد که منتقدان باید از برخوردهای دولت و رسانه‌های حامیش به خدا پناه ببرند.

 امیر حسین رفعتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با اشاره به توقیف هفته نامه ۹ دی و تذکر به جهان نیوز و روزنامه کیهان گفت: دکتر روحانی ۲ سال قبل در چنین روزهایی در مراسم تنفیذ خود، این شعار معروف «پناه می‌برم به خدا از بستن دهان منتقدان» را مطرح کرد؛ اما بعد از گذشت ۲ سال از این حرف رئیس جمهور، عملکرد تیم رسانه‌ای دولت نشان داد که منتقدان باید از برخوردهای دولت و رسانه‌های حامیش به خدا پناه ببرند.

 

وی با بیان اینکه اینگونه برخورد با منتقدان نشانه کثرت ضعف‌های دولت در موضوعات مختلف است، گفت: توقیف و تذکر یک نمونه کوچک از برخوردهای بد است. از آن بد‌تر این است که مسئولین دولتی با توهین‌ها و تمسخرهایی که نسبت به منتقدین روا می‌دارند، این خط خبری را به روزنامه‌های زنجیره‌ای و سایت‌های همسویشان می‌دهند تا آن‌ها با شاخ و برگ دادن به این توهین‌ها و تمسخر‌ها، جو توهین به منتقدان دولت را به مردم منتقل کنند که این خود باعث دوقطبی شدن جامعه می‌شود.

 

سردبیر هفته نامه سمعک دانشگاه بیرجند با بیان اینکه در دو سال گذشته در موارد بسیاری، عمل دولت با شعار‌هایش فاصله زیادی داشته است، بیان داشت: از سخنرانی‌های رئیس جمهور در روز دانشجو در دو سال قبل که تشکل‌های دانشجویی منتقد اجازه صحبت پیدا نکردند، گرفته تا لغو گسترده سخنرانی‌های منتقدان در دانشگاه‌ها و شهرهای مختلف که نمونه ای از این موارد است، چند وقت قبل هم خبری غیررسمی از ابلاغیه یکی از نهادهای دولتی منتشر شد که در آن از رسانه‌ها خواسته شده بود صرفاً به تعریف و تمجید از توافق هسته‌ای بپردازند.

 

چرا دهان منتقدان را می‌بندید؟

 

رفعتی با بیان اینکه اگر به گفته رئیس جمهور توافق از قوت کافی برخوردار است پس چه نیازی به بستن دهان منتقدان است، افزود: متاسفانه چون دولت قصد بهره برداری انتخاباتی از توافق وین را دارد، این مسئله حیاتی کشور را سیاسی کرده است تا بتواند منتقدان را به حاشیه براند.

 

وی گفت: از آن مهم‌تر دولت در طی این دو سال با گره زدن اساسی‌ترین مسائل کشور از گره زدن آب خوردن مردم تا وضعیت ازدواج و اشتغال جوانان به مذاکرات قصد دارد با برچسب زدن‌های مختلف به منتقدان، آن‌ها را تخریب کند تا به اهداف انتخاباتی خود برسند.

 

سردبیر هفته نامه سمعک دانشگاه بیرجند افزود: رسانه‌ها باید به دور از جوسازی‌های ظاهری و ثناگویی‌های بی‌پایه و اساس، به محتوا و ماهیت موضوعات مختلف ورود کنند و با نقد منطقی و گفتن نکات مثبت در کنار نکات منفی، باعث افزایش سطح آگاهی جامعه شوند.

 

رفعتی درپایان گفت: برخورد دولت با رسانه‌هایی که به تمجید از دولت پرداخته بودند نیز عجیب بود، تا آنجا که حاضر شد تعلیق فعالیت بی‌بی سی را در ایران لغو کند تا این شبکه معاند نظام بتواند روایتی از برنامه هسته‌ای ایران بسازد. این در حالی است که دولت معدود صداهای متفاوت را برنمی تابد و به جای پاسخگویی منطقی به سوالات و نقدهای فنی، سعی در خاموش کردن آن‌ها دارد؛ معنای این کار این است که دولت، روایت بی‌بی سی از برنامه هسته‌ای ایران را بر روایت خودی‌ها ترجیح داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۲
بابا توجه کنید رئیس جمهور ما درسخوانده انگلیس است
نباید نمک بخورد و نمکدان بشکند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار