به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا منادی عصر امروز در همایش تکریم کارفرمایان کارآفرین اظهار داشت: سه درصد جامعه جهانی را کارآفرینان تشکیل میدهند و شاید بتوان گفت تبریز که به شهر "اولینها" موسوم است در طول تاریخ شاهد نخستین تجربههای کارآفرینی بوده و لااقل در ایران راهاندازی نخستین صنایع را به خود اختصاص داده است.
نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بالاخره پس از تلاشهای مستمر تیم دیپلماسی کشور و حمایتهای مدبرانه مقام معظم رهبری، مذاکرات هستهای که شاید یکی از بزرگترین موفقیتهای عرصه سیاسی کشور محسوب میشود به بار نشست.
وی تصریح کرد: حتی اگر نامهربانیهای طرف مقابل تداوم یابد، جمهوری اسلامی ایران ذرهای از مواضع حقه خود کوتاه نخواهد آمد و از حقوق هستهای ملت دفاع خواهد کرد.
منادی با بیان اینکه به دلیل سیاستهای نادرست اقتصادی در گذشته بسیاری از کارآفرینان و تولیدکنندگان از عرصه تولید و اقتصاد فاصله گرفته و به دلیل تحمل زیانهای هنگفت گوشهنشین شدهاند، افزود: همین تبریز خودمان مملو از نخبگانی است که اگر اندک حمایت و توجهی شوند به رقابت با غولهای اقتصادی جهان پرداخته و صد البته در این رقابت پیروز میشوند.
قوانین پیچیده و مبهم باید اصلاح شوند
رئیس اتاق بازرگانی تبریز هم ابراز داشت: اگر قوانین پیچیده و مبهمی که بر سر راه تولید کشور موانع متعددی را ایجاد کردهاند، اصلاح شوند تولیدکنندگان کشور ما قادر هستند با همین ماشینآلات فرسوده به رقابت با تولیدکنندگان خارجی پرداخته و محصولات به مراتب با کیفیتتری را تولید کنند.
صمد حسنزاده افزود: به هر حال صنایع ما به نوسازی هم نیاز دارد تا با کاهش قیمت تمام شده تولید، بهرهوری و قدرت رقابت تولید داخل را بیشتر کنند.
وی اذعان داشت: با رفع تحریمها و حضور شرکتهای مختلف خارجی در کشور باید تمام سرمایهگذاریهای خارجی به صورت مشارکتی و در جهت نوسازی صنایع داخلی اتفاق افتد تا ما بتوانیم برای توسعه کشور اقدام کنیم.
این فعال اقتصادی متذکر شد: شرایط فعلی کشور بسیار حساس است و اگر کوچکترین بیتوجهی در مدیریت واردات صورت پذیرد و فقط دو ماه کالای بیرویه وارد شود به مدت دو سال کارخانههای داخلی دچار رکود خواهند شد.