گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، «هجمه سایبری، واردات کالاهای خارجی متضاد با سبک زندگی اسلامی، گرگهای در لباس میش و اختلاط لبخندهای دوست و دشمن»، حملات تقریبا پنهانی هستند که از ابتدای ظهور انقلاب از سوی دشمن کذاب علیه جمهوری اسلامی شکل گرفته که در تعبیری درخور از سوی مقام معظم رهبری «جنگ نرم» خوانده شدند.
در موقعیت جنگ علیه یک مملکت بی شک تمامی آحاد جامعه درگیر هستند؛ اما به فراخور شکل و چگونگی جنگ، قشر خاصی وظیفه افسری بر عهده میگیرند از این رو جنگ نرم که جنک افکار و عقیده و فرهنگ است افسران و فرماندهانی متخصص در این امر میخواهد که به شکلی شایسته افسران جنگ نرم به دانشجویان و فرماندهان جنگ نرم نیز به اساتید دانشگاهی از سوی رهبر انقلاب اطلاق شده است.
در شرایطی که حملات فرهنگی استکبار و دشمن صهیونیستی در فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای شدت گرفته یکی از دانشگاههای علمی کاربردی استان گلستان عملیات پاتک را در قالب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و لازمه پیروی از ولایت فقیه را در قالب نصب پوستر و بنر و انجام برنامههای فرهنگی آغاز کرده است.
از درب ورودی مرکز علمی کاربردی بهزیستی شهرستان علی آباد کتول بنرهایی با مضمون ولایت پذیری و وصیت نامه شهدا و سخن بزرگان به کرات به چشم میخورد در درب ورودی سالن همکف دو تمثال رهبر معظم و معمار کبیر انقلاب اسلامی خودنمایی میکند، در گوشه گوشه سالن اصلی بر امر به معروف و نهی از منکر و فریضه عفاف و حجاب تأکید شده است، در هر پاگرد از راه پلههای این مرکز آموزش عالی نیز سخن تأمل برنگیز و هدایت گرانهای از علما و یا گوشه ای وصیت نامه شهدا نصب شده است.
این حجم از فعالیتها ما را بر آن داشت با غلامرضا طاهرزاده رئیس مرکز علمی کاربردی بهزیستی علی آباد کتول به گفتگو بنشینیم که شرح آن را ذیل این گزارش از نظر خواهید گذراند.
طاهرزاده در خصوص فضای فعلی جامعه و وظایف دانشگاهها در قبال هجمههای فرهنگی دشمن گفت: باید بپذیریم در فضای غبارآلود کنونی که ناشی از جنگ نرم است به سر میبریم جنگی که مولفههای آن با جنگ سخت متفاوت است در فضای جنگ سخت دشمن با لباس رزم و اسلحه در مقابل میایستد؛ اما در جنگ نرم موقعیت دشمن و سلاح و اسلحه آن به درستی قابل تشخیص نیست از این رو بسیار از جنگ سخت سنگینتر است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی علی آباد کتول تصریح کرد: فردی که در جنگ سخت مورد اصابت گلوله دشمن قرار بگیرد شهید نام دارد؛ اما کشته جنگ نرم خسرالدنیا و الآخرت است که در این مسیر باید به سلاح بصیرت مجهز شد تا دشمن را، موقعیتش را و سلاح و هدفش را شناخت و نگذاشت طعمه شد لازمه تجهیز به بصیرت نیز در مسیر ولایت قرار گرفتن است.
وی با خواندن این بیت که «چون تو را نوح است پشتیبان، ز طوفان غم مخور»، متذکر شد: مسیر ولایت مسیر بصیرت است و مسیر بصیرت نیز مسیر مصونیت از حملات جنگ نرم است.
طاهرزاده خاطرنشان کرد: دشمن در جنگ نرم درصدد تخریب قلب و مغز است، قلب جایگاه حب و بغض و مغز محل تعقل و تفکر است؛ بنابراین باید مراقب حب و بغضها و تفکرات خودمان باشیم.
رئیس مرکز علمی کاربردی بهزیستی علی آباد کتول ذهن و قلب جوانان را بکر و آسیب پذیرتر خواند و عنوان کرد: اگر دو مولفه حب و بغض و تفکر جوانان خودمان را با داشتههای غنی انقلابی و اسلامی پر کنیم ضربه نخواهیم خورد اما اگر این عرصه را برای جولان دشمن باز بگذاریم قافیه را باخته و مغلوب جنگ نرم میشویم.
وی نوجوانان و جوانان کشورمان را جوانانی معنوی خواند و بیان داشت: بچه های ما به یمن صاحب این مملکت، معنوی هستند تنها لایه نازکی از غبار ممکن است وجود داشته باشد که با معطوف کردن نگاه آنان به آخرت میتوان آن را برگرداند.
طاهرزاده افزود: ابتدا باید برای جوان ما مقصد که آخرت است تفهیم شود و متوجه شود که این دنیا محل گذر و امتحان است و سپس خوراک فکری را برای آنان مدیریت کرد مانند رژیم غذایی که ابتدا مقصد که وزن ایده آل باشد مشخص و بعد رژیم غذایی مدیریت شده و با برنامه تجویز میشود.
وی با اشاره به این فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «یاد شهادت کمتر از شهادت نیست»، تصریح کرد: زنده نگه داشتن یاد شهدا یکی از مهمترین ابعاد اعتقادات مذهبی و فرهنگ دینی است که خوراک مناسبی جهت دستیابی به سعادت دنیوی و اخروی میشود چرا که جوان ما دنبال آرمان و قهرمان میشود تا بتواند به کمک آن تمامی ابعاد آرزوهای خویش را پوشش بدهد شهدا نیز قهرمانان هر دو دنیا هستند لذا غنیترین قهرمانان محسوب میشوند.
طاهرزاده تاکید کرد: شهدا الگوی باکیفیتی هستند که باعث زنده ماندن و پویای جامعه خواهند شد و مانند واکسن از نفوذ هر میکروب مهاجمی جلوگیری خواهند کرد.
بخشی از تصاویر قسمتهای مختلف این مرکز آموزش عالی در زیر قابل مشاهده است: