آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۱۷۳۸
گزارش/

شما اپوزیسیون نیستید!/ شغل نداریم نه برای «دختران»، نه برای «پسران»

کسی مدام دعا می‌کرد که برنده جایزه بزرگ بانک شود. هرشب به روحانی محله‌شان مراجعه کرده و از او می‌خواست که برایش دعا کند. سال‌ها به همین منوال گذشت، روزی روحانی محل از او پرسید تو اصلا در بانک حساب باز کرده‌ای؟! او جواب داد: هنوز نه! بعضی‌ها حساب باز نکرده‌اند، جایزه را هم نبرده‌اند و مدام در حال تقسیم آن هستند.

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سال 1990 در اوج قتل، ترس و ناامنیِ شهر نیویورک نظریه ای به نام «پنجره های شکسته» مطرح شد. در زمانه ای که هیچکس نمی توانست جرایم را کنترل کند و آنها را از پیشانی شهر پاک نماید. محققان با همکاری گسترده پلیس، ورودی مترو را کنترل کردند و به «دریافت بلیت» از 170 هزارنفری پرداختند که از ارائه بلیت، فرار می کردند! همچنین با تمیز کردن مداوم واگن هایی که بچه ها روی آنها «نقاشی» می کشیدند و «جلوگیری از نابود کردن صندلی های قطار» به نتایج جالبی رسیدند. میزان جرم و جنایت در نیویورک کاهش یافت. این کاهش جرم را به سایر فرآیندهای اجتماعی نیز می توانیم تعمیم دهیم. اگرچه این تعمیم ممکن است به مذاق بعضی ها خوش نیاید.

 

شیشه هایی که سیاسیون شکستند

وقتی جریانی در بین مردم شکل می گیرد، باید برای رفع، درمان یا واکسینه کردن مردم به سراغ علت برویم. علتی که در بسیاری از ماجراها فراموش می شود. اگر دروغگویی مذموم است که هست و با کمال تاسف برخی از ناظران آن را در بین مردم به صورت صعودی ارزیابی می کنند، نشانگر این است که پنجره هایی در حال شکسته شدن است. قول و قرارهایی که مسئولان می دهند و امیدهایی که بی نتیجه می مانند یکی از همان سنگ هایی به شمار می رود که پنجره های اخلاق را هدف گرفته اند.

 

راسکولنیکُف در «جنایت و مکافات» زمانی که می خواهد آلیونا ایوانونا، همان پیرزنِ نزول‌خور را به قتل برساند، ابتدا خود را توجیه می کند و سپس با لقب دادن او به «شپش بی فایده در اجتماع» او را می کُشد. برچسب زدن و دعواهای بی فایده درست کردن در اجتماع تاثیرگذارترین عاملی است که می تواند ناامنی و بی اعتمادی را در جامعه دامن بزند. در این میان حتی ممکن است عده ای بی گناه مثل لیزاوتا ایوانونا، خواهرِ پیرزنِ نزول‌خور نیز تصادفا کشته شوند! برای جلوگیری از اینطور ماجراهایی باید از سرچشمه اقدام کرد. قبل از طوفان باید به فکر پنجره های شکسته بیفتیم.

 

پوزیشن اپوزوسیون در دولت!

فایده ی این که مدام نقد کنیم و دیگرانی را مقصر بدانیم که اصلا معلوم نیست، چه کسانی هستند، چیست؟! وقتی عده ای تمام عمر خود را در قامت اپوزوسیون زیستند و مدام دیگران را مقصر دانسته، کنار گود نشسته اند و می گویند «لِنگ‌ش کن»، پس از به قدرت رسیدن هم همان شیوه را در پی می گیرند. این که مسئول اجرایی کشور، اتفاقات منفی در کشور را محکوم کند، اگرچه امر مبارکی است ولی نتیجه این محکومیت و اعتراض چه زمانی قرار است تحقق یابد؟! اصلا مگر وظیفه قوه مجریه، اجرا نیست؛ پس اگر هم انتقادی وجود دارد باید از بالاترین مسئول اجرایی کشور صورت گیرد. با احساسی کردن بحث و این که دختران و پسران برابر هستند تنها دعوا به کف کوچه و بازار می آید. دعوا بین خواهر و برادری درمی گیرد که احتمالا، پسر خود را مُحِق می داند و دختر نیز می گوید من در اولویت هستم! در حالی که اصلا شغلی نیست که حالا این اول بخواهد برود، یا آن!

 

رییس جمهور در سفری که چند روز پیش به غرب تهران داشت، «بی کاری جوانان تحصیلکرده پس از 3 سال» را غیرقابل پذیرش عنوان کرد. روحانی همچنین اولویت پسران در رسیدن به شغل را «سخن باطلی» دانست و گفت: «شما فکر می کنید دختران مهندس ما از نظر علمی از پسران مهندس ما کمترند؟!» متاسفانه این رفتارها و سخنان نمایشی رئیس جمهور درحالی صورت می گیرد که خود ایشان به عنوان رئیس قوه ی اجرائی دولت مسئولیت ایجاد اشتغال برای مردم را بر عهده دارند و به همان نسبت انگشت اتهام در موضوع سیل بیکاری فراگیر جوانان که اتفاقا بر اساس آمارها در 2 سال گذشته روند پرشتاب تری یافته نیز متوجه ایشان است. شاید از دید رئیس جمهور اظهار این سخنان طلبکارانه بهترین راه فرار از پاسخگویی و بازخواست در این خصوص باشد.

 

دولت و رسانه ها به چه می اندیشند؟!

حاضر شدن معاون رییس جمهور در جمع «مدافعان حقوق حیوانات» که چندی پیش صورت گرفت، چه دردی را درمان کرد؟! اعتراض ها به این که چند سگ به روشی غیراخلاقی کشته شدند ایرادی ندارد. بلکه اگر وجه سیاسی آن را کنار بگذاریم، امری پسندیده نیز محسوب می شود. قوت جامعه مدنی و مشارکت اجتماعی یک اقدام موثر در پیشرفت جامعه است. اما این که مدام بر روی مسائل غیرضرور از طرف دولتی ها تاکید شود کمی نگران کننده است. در حالی که خانم ابتکار در جمع «حامیان حقوق سگ ها» سخنرانی می کرد، مسئله گرد و غبار به صورت آزاردهنده ای اهالی خوزستان و استان های غربی را تحت فشار قرار داده بود.

 

در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز تا مدت ها فیس بوک، تک خوانی زنان و مسائلی از این دست مهم ترین موضوع گفتگوی وزیر و مسئولان آن وزارتخانه محسوب می شد. رییس جمهور هم دغدغه ی ایجاد اشتغالش، عقب نیفتادن دختران از پسران در تامین شغل است! البته در این میان رسانه ها نیز مقصر هستند. پیگیری نکردن صحیح، نشناختن درد اصلی جامعه و بازی پینگ پونگی سایت ها با یکدیگر، باعث شده است که دولتمردان نیز با طرح مسائل فرعی، به حاشیه بروند. یکی از فعالان فرهنگی تعریف می کرد که 40 سایت و خبرگزاری معتبر مطلبی برای یک فراخوان کار کرده اند و در طی چند روز فقط یک تماس از طرف مخاطبان صورت گرفته است. اما شیوه های دیگر اطلاع رسانی مثل یک پخش 30 ثانیه ای در تلویزیون و گفتگوی رو در رو با مردم، باعث شده است ده ها تماس و درخواست برای آن امر، صورت بگیرد!

 

برخی رسانه ها به گمان این که پرکلیک ترین مطالب، پر تاثیرترین یا بهترین مطالب هستند، سعی می کنند هر روز مطالب بیشتری از این دست، طرح کنند. مطالبی مثل: اخم فلانی در بازدید از مترو، عکس دیده نشده از کودکی سیاستمداران، غیبت شخصیت های مطرح در ضیافت شام، آخرین خبر از فیس بوک آقای وزیر و... . از آنجا که زمان زیادی از روز خبرنگار نگذشته است، عنوان کردن این مسائل به جای تبریک و تهنیت، شاید موثرتر باشد. خبرنگاران چنانچه وضعیت دقیق مردم، نیازها و خواسته هایشان را بشناسند، تبریک واقعی خود را از آنان خواهند گرفت. سخنرانی، پیام مسئولان و حتی هدایای آنان، ارزش چندانی ندارد.

 

آرای خاموش

از آنچه گفته شد می توان به این نتیجه رسید که انگار دولت قصد دارد با جذب اقشار کمتر دیده شده صرفا با سخنرانی های بدون عمل، در انتخابات پیش روی مجلس، گوی سبقت را از رقبا برباید. اقلیت های قومی و مذهبی، زنان و دختران، حامیان حقوق حیوانات، فیس بوک بازان! و... گروه هایی هستند که به «آرای خاموش» مشهورند. داستان پر سر و صدای فیس بوک که بی نتیجه به حال خود رها شد و حتی به رفع فیلتر نیز نیانجامید یکی از نمونه های بارز این جنجال آفرینی هاست. این بار نیز رییس جمهور با طرح مسئله ای کاملا فرعی، سعی دارد به ترمیم محبوبیت دولت و وفادار کردن عده ای از اقشار مردم به خود اقدام نماید؛ ولی در نهایت به خاطر برآورده نکردن خواسته های این اقشار به سرخوردگی آنان منجر می شود. کاش آقای رییس جمهور ابتدا اشتغال ایجاد می کردند و سپس درصدد تقسیم آن بین دختران و پسران برمی آمدند!

 

کسی مدام دعا می کرد که برنده جایزه بزرگ بانک شود. هرشب به روحانی محله شان مراجعه می کرد و از او می خواست که برایش دعا کند. سال ها به همین منوال گذشت و او هر روز از روحانی می خواست برایش دعا بخواند! روزی روحانی محل از او پرسید تو اصلا در بانک حساب باز کرده ای؟! او جواب داد: هنوز نه! بعضی ها حساب باز نکرده اند، جایزه را هم نبرده اند و مدام در حال تقسیم آن هستند.

 

کاشتن باد

در این که ایجاد اشتغال کار سخت، پیچیده و بلندمدتی است، شکی نیست. اکثر اقتصاددانان برای رفع تورم در جامعه و از بین بردن رکود، ایجاد اشتغال را پیشنهاد می دهند. این بدان معناست که اشتغال از پایه ای ترین و اساسی ترین عوامل پیشرفت یک جامعه به شمار می رود. اگر این بخش حیاتی از رشد را نادیده بگیریم و به صورت شعاری و تئوریک با آن برخورد کنیم و به جای از بین بردن موانع زیرساختی به جنجال های بی فایده دست بزنیم، نتیجه ای جز عقب ماندن از قافله ی توسعه ندارد. اگر امروز به افکار عمومی آدرس غلط دادیم و آنها را از مسائل ضروری به مسائل نالازم و فرعی هدایت کردیم، نباید منتظر حمایت های آنان از خود باشیم. نتیجه ی زشتی های کوچک، زشتی های بزرگ است. کسی که باد می کارد، طوفان درو خواهد کرد.

 

خلاصه ی تئوری پنجره های شکسته این است که اگر یک پنجره شکست، نه تنها پنجره های دیگر هم شکسته خواهند شد، بلکه ممکن است آن خانه به آتش کشیده شود. بنابراین باید به محض شکستن یک پنجره با خاطی برخورد کرد و سریعا پنجره را مرمت کنیم تا کسی به فکرش نرسد بقیه پنجره ها را هم بشکند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
اقای روحانی بدانید که اگر یک پسر جوان 2 سال به سربازی میرود انتظار شغل برتر و متناسب را دارد و در صورتی که هیچ تفاوتی بین دختر و پسر نباشد از این پس دختران خود را به سربازی و دفاع از ملت بفرستید و منتظر بهم پیچیدن طومارتان باشید زیرا نارضایتی حدی داردو بالاخره روزی به این سرحد خواهد رسید
88
2
ناشناس
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۹
نارضایتی ما که تا زیر چانه مان رسیده. شما را نمی دانم!
محمد صالحی
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۰
سلام.قسمت سربازی رو خوب اومدی دمت گرم
ناشناس
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۲
انشاا...انتخابات با چشم بازتر شایسته ها رو انتخاب می کنیم نه اونایی که فکر می کنن زرنگ اند وشهری اند وباشناسنامه وجنگ روانی باز!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
باید به آقای رییس جمهور و دولتمردان گفت:....
علم و عمل ای دوست به مایی و منی نیست
هر کس به برش خرقه اویس قرنی نیست
هر شیشه گلرنگ عقیق یمنی نیست
خوبی به خوش اندامی و سیمین زقنی نیست
حسن آیت روح اس به نازک بدنی نیست...
60
0
ناشناس
Oman
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود
71
0
مهدی
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷
این عالیییییییییییییی شما باعث شد من این مطلب رو دقیق تر بخونم.
حق باشما بود. واقعا عالییییییییییییییییییییییییییییییی بود.
پاتک
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۴
معلوم میشه شما هم یکی از اون بیکارای مملکت هستی که عالــــی رو تو ساعت کاری این چنین کشیدی!!!!
علیرضا بابایی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳
نزدیک به 5 بار مشاهده شد امار هایی که جناب اقای روحانی میدهند تفاوت فضایی با وزرای خود دارد مثلا تفاوت تورم بهمن سال قبل و تعداد مسکن های سال جاری که ده ها هزار اختلاف بین امار های ارائه شده بود!! ک نشان از ژنجرهع شکسته ها هست!!!
الویت برای مردان هست که کار داشته باشند نه دختران نمیدانم آقای روحانی چرا اینطور بیان کردند!! روحانی همچنین اولویت پسران در رسیدن به شغل را «سخن باطلی» دانست و گفت: «شما فکر می کنید دختران مهندس ما از نظر علمی از پسران مهندس ما کمترند؟!»
47
0
حمید
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸
بله دوست عزیز - بعد اونوقت پدر مردها رو برای دادن نفقه و مهریه و اجرت المثل در میارن!!! - ما که مشکلی نداریم - قوانینی که مرد رو موظف به تامین زن و بچه هاش میکنه عوض کنن همه ی دخترها رو ببرن سر کار
فرهنگ
۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۸
من با حرف های روحانی کاری ندارم ولی الویت باید بر اساس وجدان کاری و سواد باشد نه جنسیت، فامیل بازی و...
منتظر
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸
خیلی خوب بود ولی بعد از سالها حرص خوردن در مسائل مملکت به دو تا نتیجه رسیدم:
اول اینکه لا یغیروا ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم
دوم اینکه متاسفانه گوش اگر گوش تو وناله اگر ناله ماست/انکه البته به جایی نرسد فریاد است
یاعلی
39
0
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۴
خود شما نیز در دام فیس بوک گرایی و طرفداران حقوق حیوانات و ... گرفتار هستید. تاکنون چندین مطلب بی اهمیت را پوشش داده اید که نمونه اش در مطلب (ستاره والیبال ایران پدر شد +عکس) گنجانده شده است. وقتی خبرگزاری دانشجویان یک کشور اینچنین عملکردی داشته باشد، از دیگران چه انتظاری وجود خواهد داشت. لطفا به جای پوشش دادن به رنگ پیراهن فلانی و خداحافظی بابام جان و ... به حذف تدریجی برخی از مواد درسی ضروری از بین کتاب های درسی (تاریخ و جغرافیا) و عدم توجه به این رشته ها در استخدامی آموزش و پرورش بپردازید خواهشا.
46
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۶
نشستن و عدم تلاش و سازندگی دولت و عدم اتکا به استعداد داخلی = بیکاری شدید.
71
0
حسین
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۱
چرا به روحانی عزیزم توهین می کنید
خود مردم انتخابش کردن! یعنی چی ؟ یعنی که خود مردم دوست داشتن کسی بیاد رو کار که هیچ کاری انجام نده ! یعنی چی؟ یعنی همه بدبخت شیم بیچاره شیم کارمون تموم بشه همه دنیا از دست ما راحت بشن
در نتیجه انتقاد کنید از روحانی یعنی از شعور مردم انتقاد کردید
خود دانید
مهرداد
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹
آدم نمیدونه به حسین مثبت بده یا منفی!!!
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۱
بسیار عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.
کی بود این نویسنده ی خوش ذوق....
70
0
محسن
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۰
دقیق و کارشناسانه با زیرکی و ریزبینی کافی
ممنون
mj
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۲
بهترین مطلبی بود که تو این دوسال توسایت اومد
سلام
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۶
عالي بود اما در ميان گروهي که به راي هاي خاموش اشاره شده بود، به نظر من قراردادن زن ها و دختران در اين گروه صحيح نبود زيرا زن ها و دختران براساس خلقتي که خداوند متعال انجام داده و يا خواسته هاي ديني و مذهبي ما، حضور و بروز دختران و زن هاي ما در جامعه خوب بوده و نسبتا خوب ديده شده اند ويا حداقل جزء اقشار ديده نشده ويا کمتر ديده شده نيستند و اينکه ما بخاطر اينکه غرب براي ايراد گرفتن به کشور ما و ديانت ما تحت هر شرايطي حضور زنان را کمرنگ مي بيند ما نبايد خودمان هم حرفهاي نامربوط وايرادهاي نابجاي آنهارا تکرار کنيم هرچند رئيس جمهور محترممان نيز بيان کنند!
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۴
از ابو موسی اشعری پرسیدند از خودت ببعی تر دیده ای گفت شب دراز است و قلندر بیدار
22
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۹
زمان به سرعت برای دولت در گذر است و با دستپاچگی فقط دارن خودشان را بیشتر در باتلاق گرفتار می کنن@
25
1
مهرداد
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
امیدوارم غرق شن دیگه در نیان.
یه خوزستانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۵
در حالی که خانم ابتکار در جمع «حامیان حقوق سگ ها» سخنرانی می کرد، مسئله گرد و غبار به صورت آزاردهنده ای اهالی خوزستان و استان های غربی را تحت فشار قرار داده بود.
این دولت دارد به کجا میرود؟؟؟؟؟
ممنون از این مقاله خوبتان
26
1
پهپاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۵:۵۳
ما 100 روزه همه ی مشکلات شما را حل می کنیم
سوپرمن در خدمت شما
33
1
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۷
همون موقع هم اینها باورشون نمیشد که رای بیارن !! بخاطر همین هیچ برنامه ای جز روزمرگی ندارن! حالا هی اصولگرایان با هم دعوا کنن !! تاسف
28
1
ناشناس
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷
این همه کار جهت سکولاریزاسیون انجام دادن چرا برنامه ندارن
ناشناس
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵
تو آمریکا حزب هستند جمهوری خواه و دموکرات که هر دو معلوم الحال هستند و برای ما کمکی نخواهند کرد
تو ایران هم اصول گرا داریم و اصلاح طلب به نظر من ما نباید به دنبال حزب بریم تو قرآن هم آمده "کل حزب بما لدیهم فرحون"

ما باید به دنبال افرادی باشیم که طعم فقر را چشیده باشند و خواهان عدالت باشند نه اینکه دست تو دست قدرت ها به دنبال استکبار
به امید ظهورش
محسن
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳
هميشه حرف از تساوي حقوق مرد و زن بوده حالا كه حقوقشون از مردا هم زده بالا صحبت از عقب نيفتادن دخترا در اشتغال است بهتره مجلس محترم كلا يه تغيير اساسي تو قانون مدني بده اينكه مردا هم نفقه بگيرن، مهريه براشون در نظر گرفته بشه، تهيه خونه و مخارج ماهيانه به عهده مرد نباشه، پليس هرجا ديد طرفش مرد هست با اغماض گذشت كنه بگه مرده گناه داره و هزاران نقطه ،ماهم هيچ انتقادي نميكنيم!
11
1
سمانه
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۱
من یک خانم مهندس هستم...وبا افتخار حاضرم در این وضعیت مملکت که بیکاری بیداد میکنه به جای من یک آقای مهندس برای کار در اولویت باشه چون من مسعولیتی برای تامین معاش ندارم وعقل سالم در بدن سالم حکم میکند برادرم در اولویت باشد...
اینجا شیعه خانه امام زمان است نه نیویورک که نسخه های اون وری برا مردم میپیچید...
23
0
ناشناس
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۹
منم همینطور آقا همسر منو بفرستین سرکار اگه من دیگه حرفی از بیکاری خودم زدم!!!!!!
علی جون
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
مشکل اشتغال زمانی حل میشه که از واردات بی رویه به کشور جلوگیری بشه...ولی وزیر صنعت تمام همّ و غمش اینه که صنعت کشور رو زمین بزنه...سال 88 فتنه سیاسی بود الان فتنه اقتصادی دارن میکنن.........بیدار شین ملت
20
1
مهرداد
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۵
بهنره بگی دارن بارشونو می بندن ... ............
فرهنگ
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۹
مقاله ی خیلی خوبی بود آفرین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
4
0
امين
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۱
تمام آنچه در جامعه روي مي دهد تلنگري به من و تو است. مگر آنكه به مجلس مي رود يا به قوه ي مجريه نتيجه ي انتخاب همين من و شما نيست؟ اگر من و تو هنگام راي دادن كمي نگاه و معيارهايمان را عالي تر كنيم بسياري از همين اتفاقات هرگز روي نميدهد. به نظرم آنكه هنگام شركت در انتخابات چه انتخابات شوراي شهر باشد و چه انتخابات رياست جمهوري به بهانه ي پول و وعده هاي پوچ و .... شخصي را راهي مجلس يا قوه ي مجريه مي كند حق شكايت از اوضاع كنوني كشور را ندارد.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار