آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۱۸۴۶

لیست پاداشهای بانکی/ ۱۲۰ میلیون تومان کف پاداش، سقف نامعلوم!

بانک پاسارگاد بیش از ۱.۲ میلیارد تومان پاداش به هیئت مدیره، پرداخت کرد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ در حالی که تا قبل از برگزاری مجمع عمومي ساليانه بانک پاسارگاد، بالاترین پاداش اختصاص‌یافته به هیئت مدیره بانک‌ها مربوط به بانک اقتصاد نوین با 990 میلیون تومان بود، بانک پاسارگاد این رکورد را جابجا کرد.
 

بر اساس تصميمات مجمع عمومي عادی ساليانه صاحبان سهام بانک‌های مختلف برای سال مالي منتهي به 29 اسفند 1393، ارقام قابل توجهی برای پاداش هیئت مدیره بانک‌ها در نظر گرفته شده است.

 

بانک پاسارگاد با پرداخت میلیاردی، رکورد پاداش هیئت مدیره بانک‌ها را زد

 


تا پیش از برگزاری مجمع عمومی سالیانه بانک پاسارگاد، بالاترین پاداش هیئت مدیره بانک‌ها مربوط به بانک‌های خاورمیانه و اقتصاد نوین بود که نزدیک به یک میلیارد تومان پاداش دادند.

 

اما در مجمع عمومی بانک پاسارگاد، پاداش هیئت مدیره رقم یک میلیارد و 223 میلیون و 800 هزار تومان تعیین شد تا با وارد شدن به ارقام میلیاردی، رکورد پاداش‌های بانک‌ها شکسته شود.


بانک پاسارگاد همچنین حق جلسه اعضای غیرموظف هیئت مدیره خود را ماهانه یک میلیون و 680 هزار تومان برای حداقل 4 جلسه در ماه تصویب کرده است.


لازم بذکر است که در شرایط رکود و در حالی که در سال 93 اکثر بنگاه های اقتصادی، سودی به سهامداران خود پرداخت نکردند و بسیاری از کارگاه های تولیدی در شهرک های صنعتی در حالت تعطیل و نیمه تعطیل قرار داشتند و بعد از کاهش نرخ سود بانکی هم، برخی بانک ها در نامه نگاری به بورس از ضرر بانک‌ها با این اقدام بانک مرکزی گفته بودن، اما عملکرد مجامع برخی بانک ها و پرداخت های چند صدمیلیونی به هیات مدیره این بانک ها از خبرهایی دیگر حکایت دارد!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶
سلام
فکر کنم که نظر هیچ کدام از ما مورد توجه قرار نگیرد واصلا نیازی به نظر مارا ندارد بلکه اگر این امر مهم صحت داشته باشد این ... ست که باید نظر بدهد وپاسخگوی این مهم...هرچی بگندد نمکش می زنندوای به روزی که بگندد نمک...از تهران
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷
این پاداش اگر امریکا و یا یک کشور اروپایی به یک مسئولش می دادند با وجودیکه درآمد مردم در آنها کشورها که حداقل ۱۰ برابر ایران است آنققدر اعتراض بود که آن مسئول یا از کار برکنار می شد و یا خودش مجبور به استعفا و برگردان این پول رانتی می شد. ولی متاسفانه استفاده از این رانت راها مسئولین ما حق خودشان می دانند. همانطر که بورسیه های رانتی به همین نتیجه رسید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار