کد خبر:۴۳۱۹۲۶
سردار روشنی:

عشایر نقش مهمی در تامین محصولات کشاورزی دارند/ تاکید بر تعلیم و تربیت عشایر

مشاور سابق معاون نیروی انسانی فرمانده‌ کل سپاه با اشاره به اینکه عشایر زحمتکش‌ترین قشر جامعه است، گفت: نحوه خدمت‌رسانی به این قشر مطلوب نیست.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجو، سردار داوود روشنی با حضور در جمع عشایرنشین شهرستان سراب در دامنه‌های سبلان گفت: پهنه وسیعی از ایران، قلمرو زیست و فعالیت مردم عزیز عشایرنشین بوده است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین خدماتی که باید همواره مورد توجه قرار داد، بحث تعلیم و تربیت برای عشایر عزیز است، ادامه داد: عشایر نقش بسیار مهمی در تأمین محصولات کشاورزی و دامی دارند که می‌توان به تولید انواع محصولات کشاورزی فصلی، لبنیات، گوشت قرمز و گوشت سفید اشاره کرد.

این یادگار ایام دفاع مقدس خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) عشایر را ذخایر انقلاب می‌دانستند و بارها مسئولان را به تأمین امکانات و رفع محرومیت آنها توصیه می‌کردند.

روشنی اضافه کرد: عشایر با در دست داشتن سهم چشمگیر تولیدات دامی نقش مهمی در چرخه این نوع محصولات دارند که ماندگاری و توسعه آن، نیازمند نگاه‌های ویژه و راهبردی است.

وی با اشاره به اینکه خشکسالی به عنوان یکی از مهم‌ترین مشکلات عشایر است و موجب شده تا عشایر با کمبود آب شرب و علوفه روبه‌رو شوند، چنین توضیح داد: نحوه خدمت‌رسانی به عشایرین مطلوب نیست و باید با برنامه‌های هدفمند آسایش و امنیت این قشر زحمتکش را فراهم کرد.

روشنی همچنین در دیدار با جمعی از مردم روستای اسبفروشان با اشاره به توافق هسته‌ای، اظهار کرد: ​این توافق ایستادگی مردم شریف ایران در برابر تمام زورگویی‌ها را اثبات کرد.

وی ادامه داد: ایران نخستین کشوری است که در برابر فشار ابرقدرت​ها ایستادگی کرده و تسلیم نشده است.

مشاور سابق معاون نیروی انسانی فرمانده‌ کل سپاه تبیین کرد: برای نخستین‌بار است که 6 قدرت جهان در یک طرف میز می‌نشینند و ایران در طرف دیگر که این دستاورد بسیار بزرگی است.

روشنی در پایان اضافه کرد:​ ایران در منطقه جایگاه خاصی دارد. کشورهای قدرتمند به وسیله این مذاکرات تلاش می‌کردند ایران عقب‌نشینی کند، اما با وحدت کلمه هیچ عقب‌نشینی صورت نگرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار