کد خبر:۴۳۳۸۵۴
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان

ارزش انتظار برای رسیدن به قافله شهدا، همانند شهادت است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در مراسم تجلیل از آزادگان دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: ارزش انتظار برای رسیدن به قافله شهدا، همانند شهادت است.


به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت الاسلام شفیع امامی امروز در مراسم تجلیل از ایثارگران،جانبازان و آزادگان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه بهترین مرگ ها، مرگ در جبهه جنگ خودخواهی ها، شیاطین، جن،  انس و آمادگی کامل در مسیر الی ا... است گفت: کسانی که در جبهه جنگ جان فشانی کردند اما به فیض شهادت نائل نیامدند ،از منتظران می باشند ودر انتظارشان نیز تغییر رویه نمی‌دهند.

 

وی با بیان اینکه ارزش انتظار برای رسیدن به قافله شهدا همانند شهادت است، گفت: به فرموده مقام عظمای ولایت، امروزه زنده نگهداشتن نام شهدا و ایثارگران کمتر از شهادت اجرو پاداش ندارد و زبان از تقدیر رزمندگانی که برای عمل به وظیفه و پاسداری از ارزشها و ناموس ملت ایران به جبهه های جنگ جهاد اکبر و اصغر رفتند،  قاصر است.

 

در ادامه برزیگر رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با بیان اینکه ایثارگری و جانبازی از ازل بوده است، افزود: خداوندمتعال با ایثار تن، روح، ذات خدا که در آن نهاده شده است و جان انسان را آفرید و هنگامی که نیروی حیات از انسان گرفته می‌شود و می‌میرد و آنچه که جاودان باقی می ماند همان روح است که نمی توان برای آن زمان و مکان قائل شد.

 

وی  جانبازان را شهید زنده خواند و گفت: جانباز با ایثار، عضوی از بدن خود را در راه خدا هدیه داده است و همه ما به جانبازان عزیز کشور  بدهکاریم و موظفیم به آنها توجه ویژه داشته باشیم.

 

 گفتنی است: ذکر خاطره از دو تن از جانبازان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اجرای موسیقی زنده و اهدای جوایز به دوازده نفر از حاضرین به قید قرعه پایان بخش مراسم امروز بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار