کسب ۶ مدال رنگارنگ در المپیاد ورزشی دانشجو معلمان کشور توسط دانشجویان دانشگاه فرهنگیان لرستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۴۱۸۴
سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان خبر داد:

کسب ۶ مدال رنگارنگ در المپیاد ورزشی دانشجو معلمان کشور توسط دانشجویان دانشگاه فرهنگیان لرستان

سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان از کسب شش مدال رنگارنگ در المپیاد ورزشی دانشجو معلمان کشور توسط دانشجویان دانشگاه فرهنگیان لرستان خبر داد.

فروزان ادیب فر در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: دانشجویان دختر و پسر دانشگاه فرهنگیان لرستان در المپیاد ورزشی دانشجو معلمان کشور که به میزبانی استان زنجان برگزار شد موفق به کسب چهار مدال طلا و سه مدال برنز در رشته های ورزشی مختلف شدند.

وی افزود: در این مسابقات مریم نوری در رشته کاراته موفق به کسب دو گردن آویز طلا و برنز شد و فاطمه قنبری دیگر دانشجوی این دانشگاه نیز به مدال برنز مسابقات کاراته دست یافت.


سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان گفت: همچنین در المپیاد ورزشی پسران علی خرمی در رشته کشتی مدال طلا، رضا امیری در رشته تکواندو مدال طلا، محمد امین موحدی در رشته تنیس روی میز دوبل مدال طلا و افشین میرزائیان در رشته تکواندو مدال برنز را به دست آوردند.


ادیب فر تصریح کرد: مرضیه عزیزپور  دانشجوی این دانشگاه نیز  در این مسابقات به تیم ملی فوتسال کشور راه یافت.

پربازدیدترین آخرین اخبار