قرضاوي خواستار هماهنگي شيعه و سني براي مقابله با صهيونيستها شد
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از العالم، شيخ يوسف القرضاوي در مصاحبه با اين شبکه خبري اظهار داشت: زمان آن فرا رسيده است تا مسلمانان به منظور دفاع از مسئله محوري و مهم مسجد الاقصي که در معرض تجاوز صهيونيست ها قرار دارد متحد و يکپارچه شوند؛ چرا که صهيونيست ها از اختلافات مذهبي سوءاستفاده مي کنند و به منظور سرگرم کردن ملت ها و رسيدن به خواسته خود يعني تخريب مسجد الاقصي و ساخت هيکل ادعايي به اين اختلافات دامن مي زنند.
وي از نظام هاي اسلامي و عربي خواست که تحريم اقتصادي همه توليدات رژيم صهيونيستي و همه شرکت هاي بين المللي که با اين رژيم داد و ستد مي کنند را فعال کنند تا از اين طريق اسرائيلي ها را تحت فشار قرار دهند و آنها را همانطور که برادرانمان را در فلسطين و قدس محاصره کرده اند، محاصره کنند.
رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمان به تکرار يورش صهيونيست ها به صحن مسجد الاقصي اشاره کرد و از دولت هاي عربي و همه امت عرب خواست قبل از اينکه فرصت از دست برود براي دفاع از قدس و مقدسات آن بسيج شوند.
قرضاوي از رفتار دولت هاي عربي و اسلامي در قبال تظاهرات کنندگان حامي قدس و اعتراضات مسالمت آميز عليه تجاوزات اسرائيل به اماکن مقدس ابراز تعجب کرد و گفت: اين خللي است که بايد رفع شود؛ چرا كه اين دولت ها بيش از حد نگرانند.
وي تصريح کرد: مصر مسئوليت بزرگي دارد و بايد در مسير عربي - اسلامي براي دفاع از اين امت حرکت، و در اين زمينه تلاش کند.
رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمان اظهار داشت: طبق احکام شرعي اگر هر سرزمين اسلامي اشغال شود، امت مسلمان وظيفه دارد آن را از دست دشمن آزاد کند.
قرضاوي تاکيد کرد: از ماموريت هاي اصلي موسسه بين المللي قدس افزايش حضور اعراب و مسلمانان براي مقابله با فتنه انگيزي صهيونيست هاست که در صدد بيرون کردن مردم فلسطيني اين منطقه هستند.
وي از اقدام ارتش هاي کشورهاي عربي در انبار کردن سلاح انتقاد کرد و اظهار داشت: اعراب ميلياردها دلار براي خريد سلاح هزينه مي کنند، اما اين سلاح فقط براي مقابله با ساکنان همان کشورها و سرکوب تظاهرات مورد استفاده قرار مي گيرد.
رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمان همچنين از اتحاديه عرب و کشورهاي عضو اين اتحاديه انتقاد کرد و گفت: اين اتحاديه در سال 1948 هفت عضو داشت و ارتش هاي اين کشورها با صهيونيست ها به منظور آزادسازي فلسطين وارد جنگ شدند و اکنون اعضاي اين اتحاديه به 22 کشور رسيده، اما فلسطيني ها را تنها مي گذارند و اين غير منطقي است.
قرضاوي تاکيد کرد : امت اسلامي مسئوليت هاي بزرگي دارد، اما مسئوليت هاي بزرگتري بر عهده دولت هاست؛ زيرا سلاح و ارتش در اختيار دارند./انتهاي پيام/