آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۵۸۸۲

نهمین شماره ماهنامه ۵۷ منتشر شد/بررسی پرونده ای به نام قشر خاکستری در ماهنامه ۵۷

نهمین شماره ماهنامه ۵۷ با نام قشر خاکستری منتشر شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛ آخرین شماره از ماهنامه 57 منتشر شد. در شماره نهم نشریه که در 4 پرونده برخی از مهمترین مسائل پیش روی تشکل های دانشجویی و فعالین فرهنگی را بررسی نموده، در یادداشت ها و گفت و گوهایی به موضوعاتی نظیر «اخلاق تشکیلاتی»، «موضوع جذب و طیف خاکستری در دانشگاه»، «تعارض نخبگی علمی با نخبگی فرهنگی» و «تفاوت سیاسی کاری و سیاست بازی»پرداخته است.

 

چایت را شیرین کن!

 

در این پرونده در گفت و گو ها و آثاری مبحث اخلاق تشکیلاتی و تعریف و اهمیت آن در یک سازمان دانشجویی مورد توجه قرار گرفته است. «شیطان بسیجی ها را بیشتر وسوسه می کند»، «به دنبال آرمان باشیم، نه آرم»، « مدیریت توحیدی در تشکیلات»، «تشکیلات معبود نشود» و «پاسدار ارزشها باشیم نه پاسدار منافع خود»، از جمله عناوین موجود در این پرونده هستند.

 

فعالیت تشکیلاتی خانم ها جایز نیست؟!

 

در پرونده «قشر خاکستری» در گفت و گوهایی علاوه بر تبیین ویژگی های قشر خاکستری در دانشگاه ها به بررسی مسئله ی فرآیند جذب نیرو در تشکل های دانشجویی و معرفی روش های صحیح این فرایند پرداخته شده است. «قشر خاکستری یعنی...»، «یک اقلیت دانشجویی»، «فعالیت تشکیلاتی خانم ها جایز نیست!» و «ماهیگیری به سبک دانشجویی» از جمله عناوین این  پرونده اند.

 

سیاست بازی!

 

نظر به اهمیت انتخابات سال جاری و لزوم تعریف درست کار سیاسی و حدود و ثغور آن در دانشگاه، در پرونده «سیاست بازی» به مرز میان «فعالیت سیاسی دانشجویی» و «سیاسی کاری در دانشگاه» خصوصا در بسیج دانشجویی و در گفت و گو با برخی فعالین سابق بسیج دانشجویی پرداخته شده است. «در انتخابات سال 76 اصلح را معرفی کردیم» ، «تشکل های یکبار مصرف»، «تریبون بسیج دانشجویی نباید خرج احزاب شود» و «سال 92 دغدغه مردم را نفهمیدیم ؛ با سر به زمین خوردیم» از جمله عناوین و تیترهایی است که در این پرونده به چشم می خورد.

 

دور هم نشینی در دفتر بسیج فعالیت محسوب نمی شود!

 

پرونده چهارم با عنوان «نخبه ی علمی یا نخبه ی تشکیلاتی» نسبت بین نخبگی علمی و نخبگی فرهنگی و راهکارهای موفقیت همزمان در عرصه های درسی و امور تشکیلاتی مورد بحث و تحلیل قرار گرفته است. در این پرونده با برخی از فعالین سابق تشکل های دانشجویی که همزمان با فعالیت های تشکیلاتی، به امور درسی نیز توجه ویژه داشته اند گفت و گوهایی انجام شده است. «تحصیلات تکمیلی قدرت تاثیرگذاری را بالا می برد»، «تحصن در فرودگاه مهرآباد معدلم را خراب کرد» ، «بسیجی که درس نخواند مدیون است» و «دور هم نشینی در دفتر بسیج فعالیت به حساب نمی آید» از عناوین این پرونده است.

 

نهمین شماره 57 با آثار و گفت و گوهایی با «آیت الله جاودان» ، «حجت الاسلام نظافت» ، «علیرضا زاکانی» ، « مهدی تلوری» ، «حسین یکتا» ، «حجت الله عبدالملکی» ، «رامین شمسایی» ، «الهام اکبری» و ... در 100 صفحه منتشر شده است.

 

ماهنامه تحلیلی 57، با هدف جریان سازی و نگرش بخشی به فعالیت های تشکل های دانشجویی به مدیرمسئولی محمدسعید سرافراز و سردبیری محمدحسن صادق پور توسط قرارگاه شهید باقری بسیج دانشجویی منتشر می شود. و با تخفیف ویژه فعالین فرهنگی دانشگاه ها عرضه می شود. علاقه مندان برای تهیه و اشتراک این نشریه می توانند به سایت ماهنامه به آدرس www.mag57.ir مراجعه نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار