کد خبر:۴۳۶۳۳۷
استاد حوزه و دانشگاه:

رفتار اشرافی مسئولان باعث ایجاد ترک اعتقادات در مردم می‌شود

استاد حوزه ودانشگاه گفت: رفتار اشرافی مسئولان باعث ایجاد ترک اعتقادات در مردم می‌شود و فهم و درک و آرامش مردم دچار مشکل می‌شود.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حشمت الله قنبری ظهر امروز در اندیشه آسمانی دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد خطاب به جوانان در خصوص اهمیت فعالیت در مساجد گفت.

 

وی با بیان اینکه در مساجد خود را گرفتار رفتارهای دولتی نکنید، زیرا اصول‌گرایی واصلاح طلبی یک کار غلط می‌باشد، بیان داشت: مواظب باشید که به خاطره سلیقه دیگران اعتقادات ودیانت خود را از دست ندهید.

 

این استاد دانشگاه خطاب به جوانان با اشاره به این‌که سعی کنید که همراه ولایت باشید، بیان داشت: تازمانی که پیوند بین ملت و ولایت مستحکم باشد، دشمن نمی‌تواند آسیبی به ما بزند.

 

قنبری با بیان این‌که در مساجد گرفتاری‌های ریزی داریم، گفت: متاسفانه به جای اینکه جوانان را در برخی مسائل مسجد دخیل کنیم، افراد مسن دارای مسئولیت هستند.

 

وی با تاکید بر این‌که البته باید جوانان احترام این‌افراد را داشته باشند، گفت: جوانان به دلیل صبر و نوآوری که دارند، بهتر می‌تواند به امور مسجد رسیدگی کنند.

 

این استاد دانشگاه در ادامه به زوایای داستان هجرت پیامبر(ص) و ماجرای شتر آن حضرت اشاره داشت وگفت: در این داستان چند ماجرا شگفت به وقوع پیوست که تا امروز زوایای آن مورد واکاوی قرار نگرفته است.

 

وی با اشاره به این‌که این رفتار پیامبر(ص) مدبرانه بود، افزود: پیامبر این عمل را فقط برای رفع اختلاف بین مردم انجام ندادند؛ این رفتار پیامبر داری یک پیام می‌باشد.

 

این استاد دانشگاه با یادآوری این‌که کسانی که به استقبال پیامبر آمدند چند گروه بودند خاطر نشان کرد: 80درصد مردم به خاطره عشق و بستن‌پیمان با پیامبر به استقبال ایشان آمده بودند؛ اما امکان پذیرایی از ایشان را نداشتند، پس این تعداد مخاطب پیامبر(ص) نیستند.

 

قنبری با اشاره به این‌که ۱۰ درصد دیگر افراد حسابگری بودند که برای کسب مقام آمده بودند، تصریح کرد: در انقلاب نمونه این رفتار در کنار امام راحل را نیز شاهد بودیم.

 

وی به دسته دیگر که آینده نگر و اقتصادی بودند اشاره داشت و گفت: اینان به خیال سرمایه‌گذاری و بهر بردن سود از قِبل پیامبر به استقبال ایشان آمدند و عده ای دیگر جاسوسان بودند که در کنار همه پیامبران وانبیاء حضور داشتند.

 

این استاد دانشگاه با بیان این‌مطلب که جاسوسان درصدد بودند تا در تربیت مردم انحراف ایجاد کنند و اگر نتوانستند، در نزد پیامبر(ص) بمانند تا فرصتی برای انجام کارشان بدست آورند، بیان داشت: این عده در انقلاب اسلامی نیز برای رسیدن به مناسب بالا و براندازی انقلاب اسلامی حضور داشتند.

 

قنبری به دسته دیگری از استقبال کنندگان پیامبر(ص) اشاره داشت وگفت: یک عده از آنان کیش، شخصیت داشتند، یعنی کسانی که فقط افتخارشان به این بود که ما خدمت پیامبر(ص) شام خوردیم، بود.

 

وی با اشاره به این‌مطلب که پیامبر(ص) فرمود:« هرکسی برای مال به استقبال من آمد به اندازه این شتر نمی فهمد»، خطاب به مسئولان بیان داشت: از این‌که سفرهای طولانی برای شما پهن می‌کنند، لذت نبرید، زیرا پیامبر(ص) همه این‌ها را رد کردند. ما از پیامبر برای رسیدن به قرب استفاده می‌کنیم  و ما باید با آنان به سعادت برسیم.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به این مطلب که پیامبر با این عمل می‌فرماید، که اجاره ندهید، چنین افرادی در شما نفوذ کنند، به این دلیل که خط از دست شما خارج می‌شود، گفت: رفتار اشرافی مسئولان باعث ایجاد ترک اعتقادات در مردم می‌شود و فهم و درک و آرامش مردم دچار مشکل می‌شود.

 

قنبری با یادآوری این مطلب که پیامبر(ص) بعد از این اقدام در قبا مسجد ساختند، بیان داشت: ایشان از مسلمان خواستند تا در آنجا با یکدیگر دست برادری بدهند، به این دلیل که تفرقه از دل مسجد بیرون نیاید.

 

وی با اشاره به این‌که پیامبر(ص) با این اقدام آئینه روشنی پیش روی امت خود گذاشتند، گفت: اگر مسلمانان در مسجد به تفاهم نرسند محصول آن تفرقه  وسقوط راه خدا در بین مردم می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار