به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» محمدرضا باهنر نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی و دبیر کل جامعه مهندسین در نشست خبری که صبح امروز در خبرگزاری ایلنا برگزار شد در رابطه با تفکرات احمدی نژاد گفت: در رابطه با تفکرات احمدی نژاد در طول زمان شاهد رفتارهایی از وی به صورت مسائل جدی بودیم. وی ادعاهایی را مطرح می کرد و اگر کسی می خواهد خط امام را در کشور حاکم کند باید به این نکته تاکیدی مقام معظم رهبری توجه داشته باشد و ارزش ها و آرمان های امام را اجرا کند.
وی در ادامه افزود: احمدی نژاد در طول دوران ریاست جمهوریش در مقابل نظام ایستاد و باعث ایجاد مسائلی در کشور شد.
نماینده مردم تهران در رابطه با حضور مداحان در انتخابات مجلس گفت: مداحان برای حضور در انتخابات مجلس آزاد هستند و گاهی مشاهده می شود که انجمن اسلامی در انتخابات شرکت می کنند و طبق قانون همه گروه های سیاسی و دستگاه ها می توانند در انتخابات حضور داشته باشند
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای حضور مداحان در انتخابات مهم این است که آنان برای کدام فرد محور خواهند شد که آن فرد موثر و تاثیرگذار باشد و هر کدام از آن ها به نسبت خود وزن دارند و در انتخابات تاثیر می گذارند
دبیر کل جامعه مهندسین در ادامه به آرای مردم اشاره کرد و گفت: معتقدم آرای مردم ارزش دارد و ما باید آن ها را جمع کنیم اما این را نباید از نظر دور بداریم که جریان اصولگرایی دو جریان تعریف شده هستند و در کشور فعالیت دارند و تلاش می کنند.
باهنر در ادامه به استفاده کاندیداها از تریبون های دولتی گفت: کاندیداها می توانند از تریبون ها استفاده کنند و استفاده نیز می کنند مثلا فردی موسسه فرهنگی یا استادیوم 12 هزار نفری دارد یا حسینیه و مساجد و ما این تذکرات را به مسئولین می دهیم که باید در این خصوص مراقبت های لازم را انجام دهند تا استفاده از تریبون ها عادلانه باشد و نباید از تخلفات غفلت کنیم.
وی در ادامه به سخنان رئیس جمهور در رابطه با متن برجام که نباید در مجلس تصویب شود نیز گفت: در جریان مذاکرات اخیر برجام اول یک سری ملزمات از جمله پروتکل الحاقی استفاده نظامی فناوری هسته ای دارد که ما از قبل عضو پروتکل الحاقی بودیم و تاکنون نیز هیچ پروتکلی را نپذیرفتیم و هیچ تردیدی نیست که ایران پروتکل الحاقی را بپذیرد و نیاز آن این است که به تصویب مجلس برسد اما همین جا ترجیح می دهیم که دولت اختیار داشته باشد که این پروتکل را بپذیرد یا نه اما نباید این فراموش کنیم که مجلس باید آن را تصویب کند. اما اینکه مجلس پروتکل را تصویب کند برای رئیس جمهور سخت است که بخواهد از این پروتکل جدا شود.
نماینده مردم تهران تصریح کرد: در برجام اختلاف نظر وجود دارد که آیا این برجام به صورت لایحه به مجلس آورده شود یا نیاز به ارائه لایحه نیست ما در مجلس قانون کردیم که دولت باید گزارش برجام را به مجلس بدهد و بعد از پایان توافق نامه رئیس جمهور، ظریف و معاونین وی با حضور در مجلس گزارشی از متن برجام به مجلس ارائه کردند و حتی متن غیررسمی برجام را تقدیم مجلس کردند و یک هفته بعد متن رسمی آن را به مجلس ارائه کردند.
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نظر شخصی من نیز با رئیس جمهور برابر است و این نظر شخصی من است نه نظر کل مجلس و من معتقدم که اگر این لایحه به مجلس بیاید قاعدتا رئیس جمهور در کم کردن و چانه زدن اجرای برجام دستش بسته خواهد شد و ما به همراه شورای امنیت ملی، مجلس و دولت در خصوص برجام به یک نتیجه واحد خواهیم رسید و اختلافی در این خصوص وجود ندارد و به این نوع پیام مقام معظم رهبری نیز توجه داریم که برجام نباید دستاویزی برای اختلاف داخلی محسوب شود.
دبیر کل جامعه مهندسین در رابطه با اختلاف میان قانون اساسی و قوانین عادی گفت: اختلافات قانون اساسی که در آن بن بست وجود ندارد تفسیرش با شورای نگهبان است و تفسیر اعضای شورای نگهبان از قانون عین قانون اساسی است و تفسیر قوانین عادی نیز برعهده مجلس است این درست است که هر کسی می تواند تفسیر شخصی خود را ارائه دهد اما تفسیر اصلی و نهایی با مجلس است و تفسیر قوانین عادی از سوی مجلس عین قانون عادی می باشد و دولت باید قوانین را اجرا کند و این که می گویند قوانین روشن نیست قانون اساسی و تفسیر اعضای شورای نگهبان و قوانین عادی و تفسیر مجلس وجود دارد.
باهنر در ادامه در رابطه با همکاری با برخی از وزرای دولت احمدی نژاد گفت: با برخی از وزرای دولت نهم همکاری می کنیم و خط قرمز در صلاحیت اصولگرایی فتنه و انحراف است و باید مراقبت کنیم که این دو نفوذ نکنند و یقین بدانید این دو طیف در جریان اصولگرایی راهی ندارند.
وی در ادامه در رابطه با وحدت اصولگرایان نیز گفت: تلاش برای وحدت یک ترجیح بندی است که از یکی دو سال قبل از هر انتخابات آغاز می شود و از آنجایی که حرکت ساختاری حزبی منسجم نداریم پس برای انتخابات نیازمند یارگیری مجدد هستیم و در زمان انتخابات یاران را با یکدیگر هماهنگ می کنیم و در صحنه می آوریم.
نماینده مردم تهران گفت: نظام مردم سالاری ما طبق قانون اساسی است و همه مسئولین با رای مردم به صورت غیرمستقیم انتخاب می شوند براین اساس باید احزاب قدرتمند فراگیر داشته باشیم حال که در کشور ما احزاب قدرتمند وجود ندارد جناح ها فعالیت می کنند و رسیدن به وحدت در انتخابات دغدغه همه جریانات سیاسی اعم از اصولگرا و اصلاح طلبان است.
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: جامعه مهندسین معتقد است که باید وحدت زیر پرچم جامعتین صورت گیرد البته برخی همچون اعضای جامعه مهندسین قبول کرده اند و جامعتین عنوان کرده اند که وارد مصادیق انتخاباتی نمی شوند با این حال ما از آن ها می خواهیم در این موارد به ما کمک کنند هم در مواقع ضروری حکم باشند چون که جامعه مدرسین جایگاه رفیعی دارد.
دبیر کل جامعه مهندسین با اشاره به بحث طرح شورای هماهنگی برای وحدت اصولگرایان گفت: طرح شورای هماهنگی جهت وحدت تحت عنوان 10+5 که شامل 5 روحانی و ده فعال سیاسی اصولگرا اعم از حقیقی و حقوقی است و براساس آمار وزارت کشور 300 حزب ثبت شده در کشور داریم که کمتر از 100 حزب فعال در کشور فعالیت می کنند براین اساس ما در شورای هماهنگی اصولگرای بیش از 15 حزب برجسته اصولگرایی را گرد هم آورده ایم.
باهنر در خصوص چهره های شاخص اصولگرایی نیز گفت: به هر حال چهره های شاخصی در جریان اصولگرایی حضور دارند و لاریجانی، قالیباف و محسن رضایی از ظرفیت های اصولگرایی هستند و ما به این سرمایه ها توجه داریم
وی در خاتمه تصریح کرد: شورای هماهنگی اصولگرایی امیدواریم اواسط مهر ماه تشکیل شود.
کی به اینها رای داده؟