آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۷۵۶۵
نماینده آشوريان در مجلس:

جامعه بین الملل با ایران در راه مبارزه با مواد مخدر همگام باشد

نماینده مسیحیان آشوري در مجلس با اشاره به اینکه کشور ایران رشادت‌های زیادی را در امر مبارزه با مواد مخدر انجام داده است ولی کمک‌های بین المللی در این زمینه اندک است، افزود: جامعه بین الملل باید با ایران در زمینه مبارزه با مواد مخدر همگام باشد.
جامعه بین الملل با ایران در راه مبارزه با مواد مخدر همگام باشد

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ، یوناتن بت کلیا اظهار داشت: معتقدم برای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد باید همه نهادها ودستگاه‌های کشور دست به دست هم دهند. متولیان همه باید همکاری کنند؛ از رئیس جمهور به عنوان بالاترین مقام دولت گرفته تا ماموری که در نقطه صفر مرزی خدمت می‌کند، همه بايد مساعدت كنند.

 

وی با بیان اینکه رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر که توسط وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر مطرح شده، بسیار مناسب است، گفت: در بسیاری از شرایط کشور به دنیا نشان داده‌ایم که قدرت و توان بسیاری از اقدامات را داریم. بنابراین معضل اعتیاد نیز مساله‌ای نیست که نتوان بر آن فائق آمد و این موضوع مستلزم همکاری همه جانبه متولیان و مسئولان کشور و مردم است.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به افزایش آمار اعتیاد نسبت به گذشته درکشور تصریح کرد: صدا و سیما و سایر رسانه‌های جمعی در کشور نقش بی بدیلی را در امر پیشگیری از اعتیاد از طریق اطلاع رسانی به مردم عهده‌دار هستند. مواد مخدر امروز رنگ و لعاب‌هایی به خود گرفته که متفاوت از نوع سنتی است و لازم است که خانواده‌ها و به ویژه جوانان نسبت به این مساله هوشیار باشند.

 

نماینده مسیحیان آشوري در مجلس با بیان اینکه با وجود اینکه کشور ایران رشادت‌های زیادی را در امر مبارزه با مواد مخدر انجام داده است ولی کمک‌های بین المللی در این زمینه اندک است، افزود: جامعه بین الملل باید با ایران در زمینه مبارزه با مواد مخدر همگام باشد تا بتوان به نتایج موثر در سطح منطقه و جهان در امر مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد دست یافت.

 

بت کلیا با تاکید بر اینکه ایران قدرت بزرگی در مبارزه با مواد مخدر دارد، گفت: دكتر رحمانی فضلی وزیر کشور قدم‌های بزرگی در امر مبارزه با مواد مخدر برداشته است ولی باید توجه داشت که یک دست به تنهایی صدا ندارد و همه باید با هم برای پیشبرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر همگام باشند.

 

وی صدا و سیما را بهترین نهاد جهت افزایش آگاهی مردم و ارتقاء اطلاعات آنها برای پیشگیری از اعتیاد برشمرد و گفت: با افزایش دانش مردم نسبت به مساله اعتیاد و مواد مخدر می‌توان از گرایش افراد به مصرف مواد مخدرجلوگیری کرد. ساخت و نمایش برنامه‌های تلویزیونی در قالب پخش سریال در این راستا نیز بسیار کارآمد است.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس یکی از ریشه‌های اصلی اعتیاد در کشور را بیکاری برشمرد و عنوان داشت: ناراحتی و مشغله فکری گریبانگیر فرد بیکار است و شور و نشاط را از جسم و روح فرد دور می‌سازد. وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کار و فرهنگ و ارشاد اسلامی و ... هر یک باید زمینه اشتغال جوانان را فراهم سازند و برای اوقات فراغت نیز سازمان‌های متولی برنامه‌های منسجمی را ارائه سازند.

 

نماینده مسیحیان آشوري با اشاره به اینکه در صورت همکاری فراگیر دستگاه‌ها و مردم جامعه عاری از اعتیاد را خواهیم داشت، اظهار کرد: شادی را باید در جامعه به ویژه میان جوانان و نوجوانان صد در صد افزایش داد. افراد جوان باید هیجانات روحی خود را در فضایی مساعد تخلیه کنند. داشتن شرایط پاک و شاد برای رسیدن به ایده‌های جوانان از حقوق آنها به شمار می‌رود.

 

بت کلیا با تاکید بر اینکه باید شرایط ازدواج جوانان تسهیل شود، افزود: اشتغال و ازدواج سبب نشاط و شادابی جوان می‌شود و آن را از اعتیاد دور می‌سازد. بنابراین توجه به این مساله از جانب دولتمردان و مسئولان امری ضروری تلقی می‌شود.

 

وی در مورد لزوم تشدید مجازات‌های مربوط به مواد مخدر گفت: به نظرم این مساله لازم است. شاید بتوان در مورد یک مواد فروش یک بار رافت نشان داد ولی گذشت از اشتباه وی برای دو یا سه بار چندان خوشایند نیست و زمانی که فرد قاچاقچی به شمار می‌رود باید همچون علف هرز دانست و نسبت به آن اقدام لازم را انجام داد. کسی که برای چندمین بار دستگیر می‌شود و پس از آزادی مجدد به سوداگری و قاچاق روی می‌آورد به غیر از اعدام چه اقدامی می‌توان انجام داد؟

 

نماینده مسیحیان آشوري ضمن ابراز امیدواری نسبت به نتایج رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر آروز کرد که مملکتی پاک و عاری از اعتیاد که در حال حاضر دنیا را فرا گرفته داشته باشیم و همانطور که بهترین امنيت را در سطح منطقه و جهان داریم، کمترین آسیب‌های اجتماعی را در جامعه شاهد باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار