آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۷۷۷۷
شایق در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

چرا خانه ملتی‌ها در مقابل دور زدن قانون نمی‌ایستند؟

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: با وجود تفکیک وظایف قوا در کشور چرا مجلسی‌ها در زمانی که برخی افراد به ارکان قانونی کشور حمله می‌کنند می‌نشینند و هیچ انتقادی را به آنها و دفاعی نسبت به وظیفه قانونی‌شان انجام نمی‌دهند؟

عشرت شایق عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، پیرامون مسئله برجام در کشور و تصویب آن از سوی مجلس شورای اسلامی، گفت: اکنون برجام به عنوان یک موافقت‌نامه بین‌المللی به امضا رسیده و باید مراحل بعدی‌اش را همچون بررسی متن این توافقنامه در کنگره آمریکا و مجلس شورای اسلامی را بگذراند.

 

وی ادامه داد: توافقنامه و مقاوله‌نامه‌هایی که در سطح بین‌المللی اتفاق می‌افتد تصویب یا رد آن بر اساس قانون اساسی بر عهده مجلس است از این رو مطرح کردن مسائلی همچون اینکه برجام نباید به مجلس برود هیچ معنا و مفهومی ندارد چراکه مجلس جایگاه نظارتی ندارد بلکه این یک نهاد قانون‌گذاری است و در جایگاه قانون‌گذاری‌اش باید به تصویب و یا رد این معاهده بپردازد.

 

شایق با بیان اینکه آمریکایی‌ها همواره به دنبال هژمونی قدرت و سلطه‌شان در منطقه هستند، افزود: برخی مسئولین به جای اینکه شجاعت گفتن حقیقت را به مردم داشته باشند، به ایجاد فرافکنی در سطح جامعه اقدام می‌کنند، این در حالی است که مقام معظم رهبری همواره با شجاعت کامل اعلام می‌کنند که آمریکا هیچ گاه قابل اعتماد نیست؛ چه اشکالی دارد که مسئولین نیز بگویند که آمریکایی‌ها زیر تمام وعده‌هایشان زده‌اند؟

 

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تصریح کرد: در حالی که هنوز برجام به تصویب نرسیده و در حال طی کردن مراحل قانونی‌اش هم در ایران و هم در آمریکاست شاهد اظهارنظرات تکراری مقامات آمریکایی همچون گزینه های روی هستیم؛ این در حالی است که اوباما در زمان نامزدی انتخاباتی ریاست جمهوری‌اش همواره اعلام می‌کرد که خواهان سخن گفتن با مردم دنیا با زبان دیپلماسی است اما این در حالی است که بارها و بارها این فرد در سخنرانی‌های چند پهلویش و با مطرح کردن این اظهار نظر در حقیقت به کشور ما اعلان جنگ کرده است.

 

شایق ضمن اشاره بر وعده‌های دولت به مردم، تاکید کرد: دولت تدبیر و امید در آغاز کارش برخی وعده‌هایی که از هیچ‌گونه پشتوانه فنی و تخصصی برخوردار نبود، اقدام کرد؛ به نحوی که این وعده‌ها تنها موجی از امیدواری و انتظار در میان مردم را ایجاد کرد اما در عمل تاکنون هیچ نشانه‌ای از تحقق آنها ندیده‌ایم.

 

وی تاکید کرد: این روزها متاسفانه شاهد  اقداماتی از سوی دولت همچون قانون‌گریزی، فرافکنی علیه قانون و یا مخالفت علنی با قانون در شرایط مختلف هستیم؛ طی این مدت شاهد بودیم دولت در حالی به جایگاه نظارتی شورای نگهبان حمله می‌کند که به طور کامل این حرکت غیرقانونی محسوب می‌شود و در اینجا این سوال مطرح می‌شود که چرا مسئولان با مطرح کردن این قبیل مسائل به اخلال در نظم، امنیت و آرامش جامعه می‌شوند؟

 

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ضمن حمایت از زحمات دولت و تلاش آن برای به نتیجه رسیدن در بحث هسته‌ای تصریح کرد: اینکه برجام به مجلس نرود امری خلاف قانون و نوعی بدعت جدید علیه قانون تلقی می‌شود، این در حالی است که مسئولین بارها می‌گویند باید بر اساس قانون رفتار کنیم اما در برخی مواقع به قانون گریزی از سوی آنها برمیخوریم.

 

شایق تاکید کرد: با وجود تفکیک وظایف قوا در کشور چرا مجلسی‌ها در زمانی که برخی افراد به ارکان قانونی کشور حمله می‌کنند می‌نشینند و هیچ انتقادی را به آنها و دفاعی نسبت به وظیفه قانونی‌شان انجام نمی‌دهند؟

 

کپی‌برداری از احزاب منحله دور زدن قانون و به تمسخر گرفتن آن است

 

وی ادامه داد: متاسفانه برخی به دنبال تصفیه حساب‌های شخصی، گروهی و سیاسی هستند؛ در این روزها شاهد هستیم که یک حزب منحل شده به تشکیل یک حزب جدید دیگری با همان اعضای قبلی‌اش اقدام میکند اما باید گفت که کپی‌برداری از احزاب منحله نیز نوعی دور زدن قانون و به تمسخر گرفتن آن است؛ هدف از اینگونه اقدامات چیست؟نکند می‌خواهیم پاگذاشتن بر قانون اساسی را عادی‌سازی کنیم؟

 

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تاکید کرد: در حالی که بحث معیشت مردم و ارائه راهکار برای اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی مهم‌ترین مسئله این روزهای کشور است و انتظار می‌رود که دولت از نخبگان و متخصصین کشور برای حل این مسائل کمک بگیرد و در حالی که باید این روزها کلید وازه دولتی‌ها اجرای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدات داخلی باشد شاهد اینگونه اقداماتی همچون حمله به جایگاه نظارتی شورای نگهبان و یا مخالفت علنی با قانون اساسی از سوی دولت هستیم.

 

شایق در پایان خاطرنشان کرد: در حالی که بازار داخلی کشور به یک بازار وارداتی تبدیل شده از دولت انتظار می‌رود که به دنبال سالم‌سازی چرخ‌دنده‌های معیوب اقتصاد و تولید داخلی و همچنین تقویت آنها برآید؛ در حالی که ایران در اوج قدرت قرار دارد با مطرح کردن مسائلی که مخل آرامش و امنیت جامعه می‌شود وادادگی را به نمایش نگذاریم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۹
بهتره تو هیچی نگی . اگر در مورد قانون گریزی میخواستی حرف بزنی باید در مورد دولت قبل صحبت می کردی ......
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
مجلسی ها به خواب غفلت فرو رفته اند
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
ای کاش کمی هم به قانون احترام بگذاریم
0
0
عمار
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۷
اگر دولت احمدی نژادبودآقای مطهری تابو شکنی میکرد ورییس جمهور را به مجلس میکشاند .اما اکنون وضع فرق کرده دوستان حاج اقا خاطره ازادند به هر کس هرچه خواستند بگویند.
0
0
سيد حبيب حسيني
United Arab Emirates
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۱
چون خودشون قانون رو دور ميزنند
0
0
ايراني
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۹
با سلام و خسته نباشيد . اي كاش تمام مسئولين ما اينگونه به فكر اقتصاد و مردم كشور مي بودند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار