آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۸۰۶۶

کاهش بهای نفت در بازار آسیا

درپی انتشار گزارش وزارت انرژی آمریکا که از یک سو افزایش ذخایر نفت خام این کشور و ازسوی دیگر کاهش تولید این کشور را نشان می داد، بهای نفت روز پنجشنبه در بازار آسیا کاهش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» درمعاملات امروز صبح بازار آسیا، هر بشکه نفت خام سبک شیرین آمریکا (وست تگزاس اینترمدیت) برای تحویل در ماه اکتبر با ۴۵ سنت کاهش، ۴۵ دلار و هشت سنت معاملات شد.

 

 بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال نیز ۳۸ سنت کاهش یافت و به ۵۰ دلار و ۱۲ سنت رسید.

 

 بهای نفت روز سه‌شنبه در پی انتشار شاخص‌های کارخانه‌ای ناامیدکننده به ویژه در چین و آمریکا که نگرانی‌ها در مورد تقاضا را تشدید کرد، به شدت کاهش یافت.

 

 روز چهارشنبه بهای نفت اندکی افزایش یافت چرا که سرمایه‌گذارانی که مدت‌ها مردد بودند در نهایت تصمیم گرفتند تأثیر افزایش مجدد ذخایر نفت خام آمریکا را که کاهش تولید تا حدی آن را جبران کرد، کم اهمیت تلقی کنند.

 

 بنا به گزارش وزارت انرژی آمریکا، در هفته منتهی به ۲۸ اوت (شش شهریور)، ذخایر تجاری نفت‌ خام آمریکا چهار میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه افزایش پیدا کرد و به ۴۵۵ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه رسید در حالی که کارشناسان افزایش تنها ۹۰۰ هزار بشکه‌ای را پیش‌بینی کرده بودند.

 

 در عین حال تولید نفت خام آمریکا ۱۱۹ هزار بشکه کاهش پیدا کرد.

 

 به گزارش خبرگزاری فرانسه از سنگاپور، سانجیو گوپتا تحلیل‌گر دفتر مشاوره‌ای ایی وای معتقد است مشکل عدم توازن بین عرضه و تقاضا همچنان پابرجاست.

 

 برخی کارشناسان امیدوار بودند افزایش تقاضا از سوی آمریکا به همراه کاهش تولید این کشور زمینه را برای کاستن از مازاد عرضه که یکی از علل اصلی سقوط بهای نفت از بیش از یک سال پیش است، فراهم کند.

 

 سانجیو گوپتا گفت: این احتمال وجود دارد که بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو) نرخ بهره را در نشست ماه سپتامبر خود بالا ببرد که این امر نیز باز تأثیر منفی بر بازار نفت خواهد گذاشت.

 

 افزایش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا باعث افزایش ارزش دلار خواهد شد. حال آنکه نفت با دلار معامله می شود و دلار گران از جذابیت نفت برای سرمایه‌گذارنی که ارزهای دیگر در اختیار دارند می کاهد و باعث کاهش تقاضا خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار