به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سعید شریعتی شب گذشته در نشستی با عنوان «اندیشه امام موسی صدر» که توسط شاخه جوانان و دانشجویان حزب امید ایرانیان خراسان رضوی در دفتر این حزب در مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه امام موسی صدر مخالفین را به رسمیت میشناخت، گفت: تکثر به این معناست که دیگری را به رسمیت بشناسیم و امام موسی صدر نماد تکثرگرایی است.
وی افزود: در میان طرفداران اصلاحی این بحث وجود داشت که تغییر باید از پایین صورت گیرد یا از بالا؟. آیا باید سراغ راس هرم رفت و در جهت توسعه راس را تغییر داد، یا اینکه با توجه به اینکه تغییر در راس آسان؛ اما تبدیل کردن شهروندان به شهروندان فعال مشکل است، ابتدا به قاعده آمد و آن را تغییر داد تا راس خود تغییر یابد؟.
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی مشهد با بیان این نکته که امام موسی صدر هر دوی این موارد را با تاکید بر تغییر در قاعده باور داشت، تصریح کرد: هنگامی که موسی صدر وارد جامعه لبنان میشود خود را در یک جامعه طایفهای که دارای جامعه شیعه محروم هستند مشاهده میکند به همین دلیل در تلاش است که جامعه شیعه لبنان را ارتقاء دهد.
شریعتی تاکید کرد: موسی صدر انسانی تشکیلاتی است که مجموعهها و مراکزی چون جنبش امَل، مرکز بررسیهای اسلامی، مراکزی برای بانوان و غیره را ایجاد میکند تا جامعه لبنان ارتقاء یابد.
وی با بیان این موضوع که تاکید امام موسی صدر بر مسئله اقتصادی است، خاطرنشان کرد: نفوذ عمیق در جامعه لبنان و خاصه جامعه شیعه بسیار درس آموز است، افرادی در جامعه ما مقام و شانی دارند که از آن برای نفوذ میان مردم بهره نمیبرند.