کد خبر:۴۳۸۴۳۲

تجليل از كارمندان بازنشسته و نمونه دانشگاه شهركرد با حضور استاندار چهارمحال و بختياري

هم‌زمان با برگزاري ويژه‌برنامه گراميداشت هفته دولت با حضور استاندار چهارمحال و بختياري و روساي دانشگاه‌هاي استان از كارمندان نمونه و بازنشسته دانشگاه شهركرد تجليل شد.

به گزارش«خبرگزاری دانشجو»، در ويژه برنامه گرامي‌داشت هفته دولت كه با حضور قاسم سليماني، استاندار چهارمحال و بختياري؛ شامحمدي، رئيس دانشگاه شهركرد؛ مرادي، معاون سياسي امنيتي استاندار؛ آهنجيده، مشاور استاندار در امور دانشگاهي؛ قاسمي، رئيس دانشگاه آزاد شهركرد؛ عزيزي، رئيس دانشگاه جامع علمي- كاربردي استان و جمعي از دانشگاهيان استان برگزار شد، از كارمندان بازنشسته و نمونه دانشگاه شهركرد تجليل شد.

 

لازم به ذكر است، در اين برنامه از خدمات رضا اژدر، ابراهيم رئيسي، محمدحسن شريفي و محمود شريف‌پور كه در يك سال اخير بازنشسته شدند و داريوش باورصاديان‌خواه و پرويز رمضاني به عنوان كارمندان نمونه استان از دانشگاه شهركرد همچنين حاجي‌آقا بهارلويي، حميدرضا حاجي هاشمي، علي‌حسين خلجي، عليرضا سليماني‌مفرد، محمد عباسي، سبزوار مرادي و فرحناز توكلي، اعظم خدابنده، الهام يوسف‌زاده و به عنوان كارمندان نمونه دانشگاه و خانم‌ها زهرا آگشته، رودابه ترابيان، بتول يادگاري و آقاي سعيد رحماني به‌عنوان كارمنداني كه در انتقال كتابخانه مركزي دانشگاه به ساختمان جديد تلاش زيادي داشتند، تجليل به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار