کد خبر:۴۳۸۶۱۱
حجت‌الاسلام عسکری خبر داد:

آمادگی دانشگاه آزاد برای در اختیار قرار دادن امکانات و فضای علمی به دانش‌پژوهان

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد فضای علمی و امکانات این دانشگاه به‌ مانند ۱۱ هزار کارگاه و آزمایشگاه این دانشگاه، آمادگی کمک به دانش‌پژوهان کشور در همه دانشگاه‌ها را دارد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت‌الاسلام علی عسکری، معاون پارلمانی دانشگاه آزاد کشور دیروز در آیین اختتامیه سومین مسابقات کشوری رباتیک خیام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور گفت: مسلمانان و ایرانیان از نظر علمی در جهان جایگاه ویژه‌ای دارند و باید با علم و دانش در کنار اهمیت دادن به مسائل دینی، برای خود و کشور تولید ثروت کنیم.

 

وی افزود: دانشگاه آزاد شرکت‌های دانش‌بنیان را در اولویت‌های پژوهشی خود قرار داده تا در کنار افزایش تحصیلات تکمیلی بتواند با استفاده از نیروی انسانی و امکانات به کشور خدمت کند.

 

حجت‌الاسلام عسکری تصریح کرد: همان‌طور که رهبر انقلاب بارها تأکید کرده است و در دستورشان به شورای عالی فضای مجازی نیز مطرح کرده‌اند که باید از فضای مجازی نیز برای خلق ثروت و دانش استفاده شود.

 

وی تأکید کرد: فضای علمی و امکانات دانشگاه آزاد به‌مانند 11 هزار کارگاه و آزمایشگاه این دانشگاه، آمادگی کمک به دانش‌پژوهان کشور در همه دانشگاه‌ها را دارد.

 

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد گفت: این دانشگاه افتخار دارد که در تولید علم رتبه اول کشور را دارا می‌باشد و تلاش می‌کنیم در عرصه بین‌المللی نیز ارتقاء یابیم.

 

حجت‌الاسلام علی عسکری تصریح کرد: این مسابقات مصداق دقیق خیرات و باقی الصالحات است و از دست‌اندرکاران آن تشکر می‌کنم.

 

مدیرکل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی کشور نیز ضمن تشکر از برگزارکنندگان این مراسم گفت: این رقابت‌ها قابلیت بین‌المللی شدن دارد و در برخی بخش‌ها به‌مانند ربات‌ها عمو پرواز، در سطح برتر جهانی قرار دارد.

 

داوود ثمری گفت: این‌گونه رقابت‌ها برای تجاری‌سازی است و باید هر چه زودتر طرح‌های دانشجویان صنعتی شود و برای این امر مراکز دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری را ایجاد کرده ایم.

 

مدیرکل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: طبق تصمیمات گرفته‌شده قرار است، نخبگان فعال در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد جهت استفاده از کسری خدمت نظام‌ وظیفه به سازمان وظیفه عمومی معرفی شوند.

 

وی تأکید کرد: بر اساس تصمیمات گرفته‌شده برندگان مسابقات رباتیک خیام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور بدون کنکور امکان ادامه تحصیل در یک مقطع بالاتر را خواهند داشت.

 

ثمری گفت: از دوره بعد بنیاد نخبگان نیز از برگزاری مسابقات رباتیک خیام حمایت خواهد کرد و نفرات برتر آن به‌عنوان سطح سه بنیاد نخبگان معرفی و از مزایای آن می‌توانند بهره ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار