به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی از ۱۸ شهریورماه به مدت سه روز در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود.
بررسی نتایج پژوهش های اساتید، پژوهشگران، صاحب نظران، سرمایهگذاران و فعالان موضوع سلامت غذا و دانشجویان دورههای مختلف این رشته بر پایه دو محور رونق صنعت غذا و ایمنی غذا از برنامههای این همایش است.
مراسم افتتاح این همایش با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی صبح چهارشنبه، ۱۸ شهریورماه در تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود.