کد خبر:۴۴۰۱۲۰
مسئول فرهنگی- اجتماعی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف‌آباد:

دیالوگ‌های دون‌شأن و فیلم‌های دم‌دستی سینما ناشی از چیست؟/ حذف عناوین انقلاب اسلامی از سینمای ایران و جفا به خون شهدا

مسئول فرهنگی- اجتماعی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف‌آباد گفت: در سینمایی که ‌دهه ۶۰ و نیمه دهه ۷۰ ‌فیلم‌هایی چون «ناخدا خورشید»، «جنگ نفت‌کش‌ها» و «سرب» در آن ساخته می‌شود، چه اتفاقی افتاده که فیلم‌های دم‌دستی که در فرهنگ ما نیست ‌و دیالوگ‌های دون شأن سینمای ما را دارد، تولید می‌شود.

محمد جواد معاوی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، به مناسبت فرا رسیدن روز سینما گفت: صنعت سینما در کشور ما، اگرچه در حال حاضر از صفر بالاتر است؛ اما این میزان، درجه مختصری بالاتر است.

 

وی افزود: سینما در ایران هنری بوده که نیار به دنبال کردن دارد، اما اصلا روی آن هیچ کار اساسی انجام نشده است.

 

مسئول فرهنگی اجتماعی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف‌آباد گفت: برای مثال در تئاتر هیچ پیشرفتی نداریم؛ در حالی‌که تئاتر در جایی که زادگاه آن است، یعنی در کشورهای اروپایی و غربی، یکی از رساترین بیان‌ها را دارد.

 

معاوی با اشاره به اینکه در ایران هیچ خبری از این بیان نیست، تاکید کرد: مثل این است که انسان لغتی را بلد نباشد. لغت‌های هنری اینگونه است، ملتی که سینما ندارد، مثل انسانی است که زبانی از زبان‌های مورد تفاهم و تکلم را بلد نیست.

 

وی به روز ۲۱ شهریورماه، که روز سینما نام‌گذاری شده‌است اشاره کرد و افزود: باید با توجه به آرمان‌ها و فرهنگ غنی ایران اسلامی، در ترویج زندگی توأم با ساده زیستی و دین‌پروری نسبت به احیای این روز بزرگ تلاش کرد.

 

مسئول فرهنگی- اجتماعی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف‌آباد ادامه داد: نباید در سینماهای کشور و تلویزیون ایران اسلامی به تبلیغ و ترویج ثروتمندی و یا زندگی فقیرانه مردم اشاره کرد، بلکه باید با تبلیغ و ترویج فرهنگ ایران اسلامی نسبت به ریشه‌کن کردن بدحجابی و احیای زندگی سالم تلاشی بیش از پیش انجام داد.

 

معاوی خاطرنشان کرد: ما تن به خیلی از کارها دادیم، البته این صحبت به صورت کلی است و در ابتدا باید بررسی کنیم؛ چرا وضعیت سینما به این روز افتاده است.

 

وی تصریح کرد: در سینمایی که ‌دهه ۶۰ و نیمه دهه ۷۰ ‌فیلم‌هایی چون «ناخدا خورشید»، «جنگ نفت‌کش‌ها»، «سرب» و ... در آن ساخته می‌شود، چه اتفاقی افتاده که فیلم‌های دم‌دستی که در فرهنگ ما نیست ‌و دیالوگ‌های دون شأن سینمای ما را دارد، تولید می‌شود.

 

مسئول فرهنگی- اجتماعی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف‌آباد با اشاره به اتفاق تلخ اخیر، گفت: نهادن نام ایران بر جشنواره «فجر» آن هم در بخش بین‌الملل و بدتر از همه بعد از توافق اخیر با کشورهای غربی به این معناست که جمهوری اسلامی در شاکله نظام ما وجود ندارد؛ در حالی‌که تصمیم‌گیرندگان این امر بهتر آگاه هستند که تمام تار و پود ما از جمهوری اسلامی است و این از برکات وجود امام راحل(ع) بوده است که جمهوریت در کنار اسلامیت معنای واقعی خود را پیدا می‌کند.

 

معاوی تصریح کرد: حال با این شرایط می‌بینیم مدیران به راحتی نام فجر را به عنوان تنها سمبل انقلاب اسلامی از جشنواره حذف می‌کنند و نام را فیلم ایران می‌گذارند.

 

وی در پایان گفت: باید هشدار داد که این نوع تصمیم‌ها و حذف عناوین انقلاب اسلامی از سینمای ایران جفای به خون شهدا، ارزش‌های انقلاب اسلامی و بی‌توجهی به توصیه‌های مقام معظم رهبری است و نهادهای فرهنگی کشور مانند مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی نباید در برابر این اقدامات زیرکانه سکوت اختیار کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار