عشرت شایق در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اکران فیلم محمد رسول الله (ص) گفت: این فیلم آغاز یک نوید و امید در رگه های هنری کشورمان است، نشان دادیم که می توانیم کارهای فاخری در عرصه هنر تولید کنیم، حتی از این قوی تر هم می شود کار کرد.
شایق تصریح کرد: ساخت فیلم هایی نظیر محمد رسولالله می تواند این روزنه را به یک دریچه بزرگ تر تبدیل کند و حتم دارم که این مسئله اتفاق خواهد افتاد.
وی ادامه داد: این گونه فیلم ها حلقه مفقوده هنر کشورمان است و می توان گفت روزنه امیدی را در عرصه سینما جاری کرده است، به شکلی که بیننده را ساعت های مستمر پای فیلم مینشاند.
شایق تصریح کرد: در شرایطی که هنر به ابتذال کشیده شده و در حالی که شاهد رفتارهای مبتذلی و هجوگانه از سوی برخی از بازیگران هستیم و در روزگاری که برخی از کارگردان ها تنها برای دستیابی به یک جایزه به ساخت فیلم های سیاه و سیاه نمایی در عرصه هنر می پردازند ساخت این گونه فیلمهای ارزشی نشان می دهد که این شخصیت است که هنر را می سازد، نه بالعکس.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تاکید کرد: برخی در اشتباه هستند و می خواهند از هنر برای بزرگ و مطرح شدنشان استفاده کنند از این رو می بینیم که به سیاهنمایی در عرصه هنر اقدام میکنند در واقع باید گفت این افراد راه حقیقی را گم کرده اند.
شایق در ادامه اظهار داشت: هر فیلمی از نقدها و ایراداتی نیز برخوردار است، اما چون این فیلم یک حرکت امیدوارکننده در عرصه هنری کشور محسوب میشود، از ساخت هر نوع فیلم آبکی در کشور جلوگیری میکند.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تصریح کرد: هر فیلمی که بتواند صرف نظر از مثبت و منفی بودنش مخاطب را متاثر کند به این معناست که وی را منقلب کرده و این انقلاب درونی به معنای زنده کردن فطرت، تضعیف قوای غریضی، تقویت معنای درونی انسان و تقویت خلقیات محمدی است.
وی تاکید کرد: وظیفه ما این است که به تولید هر چه بیشتر این قبیل فیلم ها که موجب انقلاب درونی بیننده می شود اقدام کنیم اما نباید به سمت کلیشه سازی برویم ما توانستیم با فیلم مردان آنجلوس، یوسف پیامبر، حضرت مریم و ... نه تنها افراد جامعه مان را بلکه مردم برخی کشورهای همسایه را نیز تحت تاثیر قرار دهیم.
شایق در پایان خاطرنشان کرد: امید است که این فیلم آثار ماندگار خود را به دنبال داشته باشد و یکی از نشانه های ماندگاری آن اثرگذاری گسترده و تعمیم بخشیاش بر سطح جامعه است.