علی حامدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ایلام، تمام جوانب فیلم محمد رسول الله (ص) را ایده آل و در حد ماکزیمم های جهانی عنوان کرد و بیان داشت: به نظر بنده موسیقی فیلم متناسب با فضای آن ساخته نشده بود، موسیقی فیلم مذکور می توانست فضای بهتری از عرفان و ملکوت رو پدیدار کند.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا اثر مذکور توانسته است دوران کودکی پیامبر را به نحو مطلوب به تصویر بکشد، گفت: بله، پرداختن به شخصیت والا، برتر و انسان کاملی چون نبی مکرم اسلام(ص) هر دقیقه و ثانیه اش می تواند سرشار از معارف عمیق باشد، جناب آقای مجیدی و پرتوی(نویسندگان اثر) با هوش قابل تاملی آنچه که دال بر اثبات برگزیدگی و نبوت حضرت محمد مصطفی (ص) بوده را به زیبایی هر چه تمام تر به تصویر کشیدند.
دبیر کانون نماز و مناسبت های دانشگاه ایلام با تاکید بر این مطلب که شاهکار فیلم محمد رسول الله (ص) برخلاف سایر آثار سینمایی و سریال های مذهبی، تطابق کامل با روایات و تواریخ محکم و متقن دارد، افزود: فرد بیننده به خوبی با جریان فیلم همراه می شود و از قبل از تولد تا دوران نوجوانی، حضرت ختمی مرتبت(ص) را درک و همراهی می کند، هیچ چیزی از منظر بیننده غیرواقعی و تصنعی نیست.
حامدی دو حسن شاخص فیلم مذکور را ایمان راسخ جد بزرگوار نبی مکرم اسلام(ص) و عمویشان و نیز انعکاس شخصیت والای حضرت آمنه به عنوان حق گرایان و موحدین آیین حنیف عنوان و تصریح کرد: ایمان آوردن علمای حقیقی یهود و مسیحیت به حضرت محمد مصطفی(ص) بنا بر وعده برحق حضرت موسی(ع) و حضرت مسیح(ع) از دیگر جلوه های زیبای این فیلم است.
وی با بیان اینکه ابراز رسانه به ویژه سینما ابزاری برای رسیدن به مقاصد شیطانی صهیونیست ها است، ادامه داد: نمی توان انتظار داشت آثاری که متناسب با اصول و آرمان های اسلام و جمهوری اسلامی است در جهان گسترده شود، اثری نظیر جدایی نادر از سیمین از این نظر که خواسته یا ناخواسته هر آنچه که به عنوان ضعف در ایران را به تصویر کشید این اثر را مورد ستایش و پذیرش غرب و حائز جوایز جهانی کرد.
این فعال فرهنگی دانشگاه ایلام تاکید کرد: کارگردانان و نویسندگان ما نتوانسته اند اسلام و زیبایی های آن را درک کنند و به تصویر بکشند، فیلمسازان ایرانی حتی به پوسته اسلام در مجموع آثار سینمایی دو دهه اخیر پرداخت نکرده اند، ما در ابتدا باید آثاری بر مبنای دین مبارک اسلام در داخل تولید کنیم و در اولویت دوم به فکر تولید آثار جهانی باشیم، با این وجود نمی توان انکار کرد که هنر هفتم در جمهوری اسلامی اندر خم کوچه روابط دختر و پسر و عشق های شهوانی دست و پا می زند.
حامدی با بیان اینکه اسلام هراسی و اسلام سیتزی هالیوود با استناد به فیلم هایی نظیر سنگسار ثریا، دروغ و بسیاری از آثار دیگر سینمایی در سالهای اخیر بر همگان مبرهن شده است، اذعان داشت: همچنین تهیه و نشر تصاویر موهن از نبی مکرم اسلام(ص) خود گواه دیگری بر این مدعاست.
وی نیاز به مقابله با این حملات گسترده و وسیع را بیش از گذشته احساس کرد و ادامه داد: برای رسیدن به این مهم، باید انسان های دغدغه مند و متخصص برای دین مبارک اسلام و مذهب برحق تشییع تربیت شوند تا حقایق و بطن اسلام ناب محمدی(ص) که برپایه عدل، مساوات و مهربانی شکل گرفته است را به جهانیان غرق در جهل و ظلم، بشناسانند.
این دانشجو دانشگاه ایلام خاطرنشان کرد: جوانان انقلابی و دغدغه مندان فرهنگ اسلامی باید از طریق مطالعه و تحقیق به فهم عمیقی از دین و مذهب ژرف اسلامی برسند تا وظایف خود را براساس شناخت استعدادهایشان برای حضور در این سراج تطابق دهند.
حامدی رسانه را جدی ترین ابزار گسترش عقاید و ادیان اعم از الهی و غیرالهی در دنیای امروز دانست و افزود: ما براساس منابع قوی و متقنی که از معارف الهی در دست داریم در وادی محتوا مشکلی نخواهیم داشت اما در بخش تکنیک و قالب پر از نواقصی هستیم که ما رو از رقابت با همتایان جهانی باز می دارد، به تعبیر حجت الاسلام قرائتی این رسالت بر عهده عبادی الصالحون یعنی بندگان مومن و متخصص قرار دارد، در این راستا وظیفه فعالین فرهنگی و انقلابیون حقیقی این است که هرلحظه به فکر تعالی معنوی خودشان باشند و در راه گسترش اسلام به بلاد جهل و کفر از طریق کاربردی ترین راه، یعنی رسانه، تخصص و مهارت های لازمه را کسب کنند.
وی وظیفه مسئولین را برنامه ریزی، خدمات رسانی و تامین منابع مالی در این جهاد اکبر عنوان کرد و ابراز داشت: باید همه به این باور برسیم که جنگ امروزه با شیطان، وارد مراحل پیچیده تری شده است؛ بنابراین نباید بگذاریم شیطان به درون افکار ما و سایر انسان ها، ظهور و بروز پیدا کند.