کد خبر:۴۳۹۷۰۳
باشگاه دانشجویان/

«محمد رسول الله(ص)» یک پیامِ صلحِ هنری برای تمام جهان است

«محمد رسول الله(ص)» یک پیامِ صلحِ هنری برای تمام جهان است، یک تصویر از خوبی‌هایی که تعبیر وارونه‌ای برایش در جهان است و چقدر سینمای ایران دلتنگ چنین اثری بود!

گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»- یادداشت دانشجویی*؛ «محمد رسول الله(ص)»، نام فیلمی است که این روزها عنوان پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران را به خود اختصاص داده است و مخاطبان سینما با پر کردن صندلی سینماهایی که فیلم محمد رسول الله(ص) در آنجا روی پرده رفت، به هنرمندان و کارگردانان نشان دادند که سینمای ایران می‌تواند رونقی دوباره داشته باشد.

 

«محمد رسول الله(ص)» فیلمی است با ژانر تاریخی به کارگردانی مجید مجیدی، که داستان زندگی کودکی حضرت محمد (ص) را روایت می‌کند و اکران این فیلم روی پرده سینماهای اصفهان نیز با استقبال گسترده اقشار مختلف مردم در اصفهان رو به رو شد. در ادامه یادداشت یکی از فعالان فرهنگی دانشگاه اصفهان را در خصوص این فیلم می‌خوانیم.

 

نمی‌دانم‌ چه چیزی آنقدر وسوسه انگیز کرده تماشای این فیلم را، هیجان قشرهای مختلف با دنیای متفاوت‌تر برای دیدن فیلمی عاشقانه.

 

فیلم «محمد رسول الله(ص)» اولین عاشقانه سینمای ایران است! دلم نمی‌خواهد نقد بنویسم بر این عاشقانه آرام، برای نگاهی از جنس هنر باید نوازش گونه نوشت تا بماند، تا دستانمان تهی نشود از آنچه باید...

 

چند دقیقه اول را سردرگم می‌گردی تا سرخط را پیدا کنی و کم کم برایت تداعی می‌شود هدیه‌های آسمان دوران دبستانت، ماجرا از همان‌جایی شروع می‌شود که‌ همه‌ از حفظ هستیم.

 

اما، زبان روان فیلم خودش را حک‌ می‌کند روی دانسته‌هایت. بی نهایت‌آرام، کوچک‌ترین جزئیات سوال برانگیز می‌شود و تازه آن‌جاست که میفهمی حساسیت‌ها روی این فیلم چقدر زیاد است.

 

حالا که بعد چند روز می‌خواهم فیلم را در ذهنم بازسازی کنم، می‌توانم بنویسم بهترین اتفاق فیلم به تصویر کشیدن نقش یهود بود. نقشی پرنقش و نگار که مجیدی و یارانش خوب از عهده آن برآمدند!

 

«محمد رسول الله(ص)» یک پیامِ صلحِ هنری برای تمام جهان است، یک تصویر از خوبی‌هایی که تعبیر وارونه‌ای برایش در جهان است و چقدر سینمای ایران دلتنگ چنین اثری بود!

 

برای جنبه فنی فیلم باید تمام قد ایستاد و دست مریزادی گفت به یاری دهندگان این عرصه، چشمان رضایتمند تماشگران را می‌شود امضایی دانست بر اثر مجیدی!

 

گاهی فیلنامه لغزیده است، اما می‌شود چشم پوشید، این اولین قدم در معنی کردن سینمای ایران است و امیدم به آن است که جهان ببیند چهره‌ مهربانی را و آنقدر پیش برویم که برای شناختن سینمای ایران نامی از «محمد رسول الله (ص)» ببرند.

 

*زینب السادات حدادی- فعال دانشجویی

 

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۶
من هنوز ندیدم...
5
0
ناشناس
۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۱
سلام پیشنهاد می کنم حتما ببینی جسم را شفا نه بلکه روح را جلا میدهد..................
راضیه
۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۶
منم همین طور
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۹
به نظرم اگه روی دیالوگ کار میکردند خیلی بهتر میبود و تاثیر گزار تر میشد واینکه جلوه های ویژه جالبی نداشت و یه جورایی تابلو بود و اینکه یه دستیار کارگردان خارجی میاوردند خیلی از نظر تکنیک و دیالوگ فیلم بالا میرفت
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳
فیلم فوق العادیه! با روح و روان آأم بازی میکنه.آدم میفهمه چطور سه ساعت تموم شد
0
0
متین
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۸
متن عالی
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار