آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۰۱۹

هلاکت چند سرکرده القاعده در یمن

منابع امنیتی یمن از هلاکت چند سرکرده القاعده بر اثر دو حمله هوایی پهپاد آمریکا به مقر تیپ ۱۹۰ دفاع هوایی شهر المکلا مرکز استان حضرموت خبر دادند.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به گزارش پایگاه خبری 'خبر'، در میان کشته شدگان القاعده عثمان الصنعانی امیر خود خوانده ایالت مارب و 5 نفر دیگر از اعضای القاعده وجود دارند.

 

یک پهپاد آمریکایی با دو حمله هوایی به مقر تجمع تروریست های القاعده در منطقه ریان شهر المکلا که اواخر آوریل (فروردین - اردیبهشت) به اشغال القاعده درآمد نیز چند سرکرده این گروه تروریستی را به هلاکت رساند.


گروه تروریستی القاعده در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توییتر اسامی سرکرده های به هلاکت رسیده خود را به شرح ذیل اعلام کرد: عثمان الصنعانی امیر ایالت مارب، معتز الصنعانی، ابو یاسر الصنعانی و ابو ارهاب الارحبی و دو نفر دیگر.


گروه های تروریستی القاعده و داعش ظرف شش ماه تجاوز عربستان به یمن به دلیل دریافت کمک های مالی و تسلیحاتی مستقیم عربستان تقویت شده و مناطقی از یمن را به اشغال خود درآورده اند.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار