محمد رستمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری درباره فرهنگ گفت: دغدغه های فرهنگ به دوران پس از جنگ تحمیلی برمی گردد و کم کاری ها دقیقا پس از جنگ آغاز شد.
وی افزود: نمی شود گفت دولت توانسته است به این دغدغه ها عمل کند و در بعضی موارد هم گفته هایی زده شده که بر ضد این دغدغه هاست، البته باید به این نکته توجه داشت وضعیت فرهنگ کشور ما در دولت های قبل هم چنگی به دل نمی زده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه مسئولین در همه دوره ها معمولا در رابطه با فرهنگ با دیدگاه های حزبی و جناحی وارد شده اند، تصریح کرد: این دید باعث می شود فرهنگ ذیل سیاست قرار گیرد و این همان چیزی است که جای نگرانی دارد.
رستمی آشنا نبودن به اصول کار فرهنگی با توجه به آموزه های قرآن و اسلام ناب و الگو گیری های ناصحیح غربی و شبه روشنفکرانه را بعضی از دلایل ضعف فرهنگی دانست و گفت: نظر بنده این است که مسئولین نظام و دولت تلاش خود را تا حد توان انجام می دهند؛ اما باید قبول کنیم که همه ما در عرصه فرهنگ کم کاری کرده ایم.
وی افزود: مسائل فرهنگی مهمترین مسائل این مملکت است و همه کارها ذیل آن قرار دارد، پس نیازمند یک عزم جدی است.
این دانشجوی فعال بسیجی با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگ نباید نگاهی سیاسی داشت؛ بلکه باید نگاه کلان داشت، بیان داشت: نگاه کلان به ما می گوید که باید توجه داشت مجموعه فرهنگی فقط شامل وزارت فرهنگ و ارشاد نیست؛ بلکه صداوسیما، سازمان تبلیغات، حوزه هنری همه در آن نقش دارند و توصیه بنده حقیر این است که باید نگاه کلان داشت.
رستمی در پایان گفت: تا زمانی که ما در کارهای کلیشه ای غرق باشیم، تا زمانی قشر مذهبی در انزوا قرار گیرد، وضعیت همانگونه خواهد ماند.