کد خبر:۴۴۶۳۲۷
مدیر حوزه ریاست دانشگاه صنعتی بیرجند:

کمبود اعتبارات و عدم تجهیز آزمایشگاه‌ها مهمترین مشکل دانشگاه صنعتی بیرجند است

مدیر حوزه ریاست دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: کمبود اعتبارات، فضای آموزشی، رفاهی و نیروی انسانی و همچنین تجهیز نبودن آزمایشگاه‌ها از مهم ترین مشکلات دانشگاه است که نیازمند توجه وزارت علوم می‌باشد.

سید احسان افتخاری، مدیر حوزه ریاست دانشگاه صنعتی بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با بیان اینکه مهم ترین برنامه دانشگاه صنعتی بیرجند برای ترم جاری ایجاد ارتباط سازنده با صنایع و مراکز تحقیقاتی برحسب نیاز منطقه است، گفت: از دیگر برنامه های ما برای ترم جاری توسعه رشته های کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و توسعه طرح های عمرانی دانشگاه و رشد فعالیت های پژوهشی و بهبود کیفیت آموزشی است.

 

وی با اشاره به اینکه در زمینه کیفیت آموزشی، یک سری شاخص های نظارت و ارزیابی تعریف شده است که برای استادها ایجاد انگیزه میکند، گفت: با تکمیل هیات علمی در دانشگاه، به دلیل استفاده از اساتید هیات علمی، شاهد بهبود کیفیت آموزشی خواهیم بود.

 

مدیر حوزه ریاست دانشگاه صنعتی بیرجند با اشاره به اینکه تعداد کل دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند را حدود ۱۸۵۸ دانشجو است، گفت: از این تعداد۶۶۷ نفر ورودی سال۹۴ می باشند که ۷۰ درصد نسبت به ورودی‌های سال گذشته افزایش داشته ایم.

 

افتخاری با اشاره به اینکه تمامی این دانشجویان در رشته های علوم کامپیوتر، نرم افزار، سخت افزار، فناوری اطلاعات، آمار، مواد، شیمی، معدن، مکانیک، عمران، صنایع و علوم مهندسی در حال تحصیل هستند، گفت: تعداد دانشجویان دوره ارشد دانشگاه صنعتی بیرجند ۲۴ نفر هستند که در رشته های آمار، معدن، مکانیک مشغول به تحصیل می باشند.

 

وی بیان داشت: تعداد ۴۲۸ نفر از برادران و ۸۶ نفر از خواهران دانشجوی دانشگاه صنعتی بیرجند در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه اسکان دارند که در اتاق های بیست متری ساکن هستند.

 

مدیر حوزه ریاست دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه وضعیت عفاف وحجاب در دانشگاه در حد مطلوب است و برخورد با افرادی که رعایت شئونات اسلامی را نمی‌کنند، در حوزه حراست دانشگاه است، گفت: حراست دانشگاه ابتدا چند مرتبه چه به صورت شفاهی و چه کتبی به فرد خاطی تذکر داده و در صورتی که فرد از مواضع خود کوتاه نیامد او را به کمیته انظباطی دانشگاه معرفی می‌کند.

 

افتخاری گفت: کمبود اعتبارات، فضای آموزشی، رفاهی و نیروی انسانی و همچنین تجهیز نبودن آزمایشگاه‌ها از مهم ترین مشکلات دانشگاه است که نیازمند توجه وزارت علوم می‌باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار