آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۷۳۹
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه مازندران:

دولت در راه‌اندازی آزمایشگاه جامع دانشگاه مازندران کمک کند

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه مازندران از دولت خواست تا در راه‌اندازی آزمایشگاه جامع دانشگاه مازندران کمک‌های لازم را انجام دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصورلكورج با اشاره به حضور رئیس جمهور در مازندران گفت: انتظار مي‌رود مديران ارشد اجرايي استان اقدامات خود را درخصوص ميزان و چگونگي تخصيص يك درصد اعتبارات مربوط به اهداف مندرج در قانون برنامه بودجه سال ۹۳ در زمينه ارتقاي بهر‌ه‌وري و زمينه‌سازي رشد توليد ملي و حمايت از پژوهش‌هاي كاربردي ارايه كنند.

 

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه مازندران ادامه داد: براساس قانون دستگاه هاي اجرايي يك تا سه درصد اعتبارات تملك دارايي‌هاي سرمايه‌ا‌ي خود را بايد براي انجام امور پژوهش و توسعه فناوري در اختيار وزارتخانه متبوع يا دستگاه اصلي قرار دهند تا پس از مبادله تفاهم‌نامه‌ها و عقد قرارداد هزينه گردد.

 

منصورلكورج به مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص اعتبارات پژوهشي اشاره و خاطرنشان كرد: اعتبارات موضوع فوق به منظور تحقق اهداف پژوهش و فناوري استان در چارچوب سياست‌ها و نقشه جامع علمي كشور مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي و شوراي عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و اولويت‌هاي تحقيقاتي دستگاه ها و سازمان هاي اجرايي راه‌گشاي معضلات عديده استان در بخش‌هاي مختلف خواهد بود.

 

رييس شبكه شاعا در استان مازندران با تاكيد بر ايجاد زيرساخت هاي لازم تحقيقات كاربردي گفت: با توجه به تمركز تعداد زياد مراكز آموزش عالي در استان كه به وضوح مشهود است، ارتقاي كيفي آنها به‌ويژه در عرصه پژوهش براساس اولويت‌‌هاي سند چشم‌انداز بسيار ضروري است و در راستاي تحقق سند جامع علمي كشور ايجاد زيرساخت و بسترهاي لازم جهت انجام تحقيقات كاربردي در دانشگاه ها بسيار حياتي بنظر مي‌رسد.

 

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه مازندران در بخش ديگري از سخنانش خواستار راه اندازي و تجهيز آزمايشگاه مركزي جامع شد و افزود: برنامه‌ريزي و حمايت لازم براي تامين هيات علمي موردنياز دانشگاه ها و ارتقا شاخص‌ نسبت اعضاي هيات علمي و محقق تمام وقت به دانشجو و هم‌چنين تامين امكانات آموزشي و تحقيقاتي براي پيشبرد اهداف پژوهشي و فناوري امري اجتناب‌ناپذير است و بايستي به منظور ايجاد فرصت‌هاي برابر براي محققين استان حداقل ايجاد، راه‌اندازي و تجهيز يك آزمايشگاه مركزي جامع در استان به‌ويژه دانشگاه مادر مدنظر قرار گيرد كه وظيفه ارايه خدمات آزمايشگاهي را براي كليه پژوهشگران استان عهده‌دار باشد.

 

منصورلكورج در پايان سخنانش اذعان داشت: به منظور افزايش سهم تحقيق و پژوهش و فناوري از توليد ناخالص استان و درآمدهاي كلان شركت هاي دولتي و غيردولتي مستقر در منطقه، بايد به گونه‌اي برنامه‌ريزي شود كه حداقل به ميزان 1 تا 3 درصد درآمدهاي فوق به عنوان« بودجه فناوري» سهم پژوهش و تحقيقات در راستاي اهداف طرح‌هاي تحقيقاتي كاربردي استان در دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي داراي زيرساخت‌هاي لازم تخصيص يافته و هزينه گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار