آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۵۵۳

خمسه با الاغ به «خندوانه» آمد

علیرضا خمسه در برنامه «خندوانه» سوار بر خر وارد استودیو شد درحالی که یک کره الاغ هم پشت سرش حرکت می‌کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علیرضا خمسه در برنامه «خندوانه» سوار بر خر وارد استودیو شد درحالی که یک کره الاغ هم پشت سرش حرکت می‌کرد. او با اجرای اشعار فولکلوریک آغاز کرد و در ادامه به ذکر فواید خر و خر سواری پرداخت و به مسائل اجتماعی و زیست محیطی هم با زبان طنز اشاره کرد.

 

جواد رضویان هم که این روزها مشغول ضبط دو برنامه‌ی تلویزیونی است فقط 9 دقیقه برنامه در خندوانه اجرا کرد.

 

این کمدین گفت که صبح ها در سریال مهران مدیری بازی می‌کند و بعد از ظهرها هم در حال ضبط یک برنامه برای شبکه‌ی سوم سیماست.

 

رضویان تاکید کرد که به احترام تماشاگران و رامبد جوان با تاخیر به این برنامه آمده و آنقدر درگیر بوده که نتوانسته متنی برای اجرا آماده کند. او ترجیح داد که از وقتش برای صحبت کردن درباره‌ی مسائل اجتماعی و تغییر نسل‌ها صحبت کند و احترام به بزرگتر را یادآوری کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار