کد خبر:۴۴۲۰۳۰
ادعای ژنرال آمریکایی

آمریکا به دنبال راهبرد «حملات پیشگیرانه» برای مقابله با تهدید موشک‌های بالستیک

یک ژنرال آمریکایی می‌گوید مقامات پنتاگون مدتی است که به صورت علنی در مورد پیش گرفتن راهبرد «حملات پیشگیرانه» برای مقابله با موشک‌های بالستیک صحبت می‌کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نوشته خبرگزاری «نووستی» روسیه، در حالی که قرار است گزارش تازه نیروهای مسلح آمریکا در مورد دفاع موشکی این کشور منتشر شود، پنتاگون در حال بررسی راه‌های جدید برای مقابله با حملات موشکی است.

 

این در حالی است که راهبرد کنونی آمریکا هدف قرار دادن موشک‌هایی است که شلیک شده‌اند و در آستانه ورود به آمریکا هستند.

 

با این حال، فرمانده دفاع موشکی و فضایی ارتش آمریکا می‌گوید وزات دفاع این کشور ممکن است در راهبرد کنونی تجدید نظر کند. راهبرد تازه‌ای که در حال بررسی است و در حقیقت حملات پیش‌دستانه برای جلوگیری از شلیک موشک‌های بالستیک به سمت آمریکاست، به «پیش از شلیک» (یا موشک‌های بازمانده از شلیک / left of launch) معروف شده است.

 

ژنرال «دیوید مان» روز چهارشنبه گفت: «زمانی که در مورد راهبرد "پیش از شلیک" و انجام اقدامات فعال صحبت می‌کنید، با انبوهی از موانع مربوط به سیاستگذاری روبرو هستید. اما اخیرا شاهد هستیم که به خصوص در سطح وزارت، آزادی بیشتری برای بحث و بررسی جدی تمام گزینه‌ها وجود دارد.»

 

وی افزود: «الان بیش از هر زمان دیگر شاهد علاقه و اراده برای بحث در مورد راهبرد "پیش از شلیک" هستم. زمانی که می‌شنوید که ستاد مشترک و دیگران در مورد (گزینه‌های) جامع، ثابت و پیش از شلیک صحبت می‌کنند، می‌فهمید که دارید پیشرفت‌هایی به دست می‌آورید.»

 

مان که با پایگاه «دیفنس نیوز» صحبت می‌کرد، گفت راهبرد و فناوری‌های مربوط به حملات «پیش از شلیک» یکی از گزینه‌هایی است که آمریکا باید برای مقابله با تهدیدات موشکی در پیش گیرد.

 

وی افزود: «نهایتا، هرکس که مسئولیت بر عهده داشت، کسی است که باید در مورد به کارگیری آنچه که لازم است، تصمیم‌گیری کند.»

 

در حالی که آمریکا با وجود توافق هسته‌ای ایران و 1+5 همچنان به دنبال استقرار سامانه‌های دفاع موشکی در اروپاست، مان تأکید کرد که دیگر سامانه‌های دفاع موشکی قادر به مقابله با تهدیدات نیستند.

 

این ژنرال آمریکایی افزود: «گذشت آن دورانی که ما می‌توانستیم به راحتی با استقرار سامانه‌های دفاع موشکی تمام تهدیداتی را که از آنجا ناشی می‌شد را پاسخ دهیم. ما اکنون شاهد موشک‌های بالستیک و کروز نسبتا ارزان هستیم، که سامانه‌های دفاعی که ما الان داریم، هرگز برای مقابله با آن‌ها کافی نخواهند بود.»

 

ماه گذشته هم ژنرال «تری اوبرینگ» رئیس سابق آژانس دفاع موشکی آمریکا گفته بود سامانه‌های دفاعی آمریکا برای مقابله با موشک‌های ایران و کره شمالی هم کفایت نمی‌کنند، «چه برسد به تهدیدات پیشرفته‌تر چین و روسیه.»

 

در ماه مارس هم «ری اودیرنو» فرمانده وقت ستاد ارتش آمریکا و «جاناتان گرینرت» فرمانده عملیات‌های دریایی ارتش آمریکا مشترکا در نامه‌ای به اشتون کارتر وزیر دفاع این کشور، از وی خواستند خط مشی تازه‌ای بر اساس راهبرد حملات پیشگیرانه تدوین شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار