به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امیر یگانه، مدیر آتلیه نقاشی چارچوب و هنرمند نقاشیخط با اعلام این خبر گفت: یکی از اهداف این نمایشگاه احیای رابطه مردم با هنر مردمی نقاشی است که در این راستا با دعوت از سعید نقاشیان، حکمت رحمانی، اوژن شیراوژن، پیمان پیروی، ابوحمید اسدی، لیلا قلوبی، رضا تقیپور در گالری شرقی برج میلاد ورکشاپ گروهی نقاشی و نقاشیخط برگزار میکنیم.
وی افزود: هر یک از این هنرمندان، شیوهها، تکنیکها، قلم و فضای شخصی منحصر به فردی دارند و از هنرمندان برجسته و شاخص در این حوزهها محسوب میشوند که در این ورکشاپ علاقمندان هنرهای تجسمی و هنرجویان جوان میتوانند از تجربههای آنان بهرهمند شوند.
یگانه در ادامه با بیان اینکه برج میلاد فضای بسیاری خوبی برای نمایش عمومی آثار هنری شاخص کشور فراهم کرده است، تصریح کرد: ارتباط نزدیک مردم با آثار هنری، تاثیر فراوانی در تغییر سبک زندگی هنری و دکوراسیون خانههای ایرانی دارد، گالریهای برج میلاد این امکان را فراهم کردهاند اما حلقه مفقوده این گالریها تبلیغ و فروش محصولات هنری است.
به گفته مدیر آتلیه چارچوب، در گالریهای استاندارد، مخاطبان خاص هنرهای تجسمی اغلب با قصد خرید آثار شاخص هنری میآیند، بنابراین اقتصاد هنر در این فضاها تامین میشود اما در فضاهای عمومی، عموم مردم نیز شانس حضور و آشنایی با آثار هنری را دارند اما در این فضاها خرید کمتری اتفاق میافتد.
این هنرمند فرهنگسازی استفاده از آثار هنری بومی را از نیازهای اساسی سبک زندگی ایرانی خواند و خاطرنشان کرد: آثار تجسمی هنرمندان ایرانی به مثابه سرمایههای ملی هستند که باید با فرهنگسازی درست جایگزین تابلوفرشها و مجسمههای ارزانقیمت چینی شوند.
وی با تاکید بر ضرورت حمایت مدیران شهرداری و مجموعه برج میلاد از هنرمندان حاضر در نمایشگاه شهر هنر، تاکید کرد: در این نمایشگاه، هنرمندان طراز اول، مجموعهداران و مردم علاقمند به هنر حضور مییابند و همین فرصت خوبی برای مدیران مجموعه برج میلاد فراهم کرد تا با حمایت مالی و تبلیغ آثار، موج هنری در جامعه به راه بیندازند.
گفتنی است، نمایشگاه نقاشی و نقاشیخط شهر هنر از 19 تا 27 شهریور با نمایش آثار نادیده و کمتر دیده شده بیش از 70 هنرمند شاخص نسلهای مختلف از قبیل سهراب سپهری، هانیبال الخاص، ناصر اویسی و فریده لاشایی در گالری شرقی برج میلاد پذیرای علاقمندان است.