به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری پلیس، سیدموسی حسینی از این بازی با نام «کلش آوکلنز» یاد کرد و گفت: دربازه زمانی مختلف برخی از شهروندان با مراجعه به قوه قضائیه نسبت به انتشار تصاویر شخصی و خانوادگیشان در فضای مجازی شکایت کردهاند.
وی افزود: در بررسیهای اولیه مشخص شد شگرد به کار رفته متهم در به دست آوردن تصاویر و هک سیستم امنیتی تلفن همراه هوشمند شاکیان به یک روش صورت گرفته است و تمام شاکیان علاقه شدیدی به بازی کلش آوکلنز این بازی آنلاین اینترنتی داشته و برای بالا بردن سطح و رتبه بازی خود به تارنماها و یا سایتهای تبلیغاتی خرید الماس به صورت رایگان مراجعه کردهاند.
این مقام انتظامی با اشاره به شناسایی و دستگیری متهم افزود: تمام تارنماهایی که اقدام به فروش الماس بازی (کلشآو کلنز) به صورت رایگان میکنند جعلی است و شهروندان فریب این تارنماها را نخورند.
سرهنگ حسینی تأکید کرد: این بازی که به صورت جنگ قبیلهای و دهکدهای برروی سیستمهای تلفن همراه هوشمند نصب میشود به رغم تمام معایب و مضراتی که برای جوانان و نوجوانان دارد در بین بعضی از جوانان محبوبیت پیدا کرده است و این امر باعث شده افراد سودجو از این موقعیت به وجود آمده سوءاستفاده کنند و با ترفندهای مجرمانه خود با وارد شدن به سیستم امنیتی تلفن همراه هوشمند قربانیان خود از طریق این بازی دست به عمل مجرمانه غیراخلاقی بزنند.
وی افزود: بیاهمیتی جان سربازان، ترویج خشونت و خراب کردن همه چیز برای به دست آوردن غنائم، خراب کردن سرزمینهای کوچک و... پیامدهای منفی و مضراتی است که این بازی برروی ذهن و ضمیر ناخودآگاه کاربران خود بهجا میگذارد.
اگه انتقاد می کنید حداقل با یه مقدار تفکر انتقاد کنید که حرفتون برش داشته باشه...
البته موارد دیگه مثل: تلف کردن وقت و عمر و سرمایه رو به این مضرات اضافه کنین!
مثل اینکه جوونای ما کاری بهتر از گشتن تو فضای شبکه های اجتماعی و کلش بازی کردن ندارن!
خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه
المومن بالاشاره!