آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۳۳۶۹

حضور ۲۰ داوطلب در آزمون مصاحبه دکتری مرحله تکمیل ظرفیت واحد عجب‌شیر

مصاحبه دکتری مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد عجب‌شیر برای نخستین بار با حضور ۲۰ داوطلب در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشگاه آزاد واحد عجب‌شیر اظهار کرد: امسال برای نخستین بار در واحد عجب شیر مصاحبه دکتری با حضور ۲۰ نفر داوطلب در این واحد دانشگاهی در رشته مدیریت بازاریابی برگزار شد.

 

دکتر جمال بیگی افزود: در این رقابت ۲۰ نفر از دانشجویان داوطلب مقطع دکتری مدیریت بازاریابی با هم به رقابت پرداختند که از میان آنها نفرات برتر از سوی معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی برای ادامه تحصیل به این واحد دانشگاهی معرفی خواهند شد.

 

لازم به ذکر است،‌ هماکنون بیش از ۱۴۰۰ دانشجو در ۵۴ رشته و مقطع تحصیلی دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد،کارشناسی و کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب‌شیر مشغول به تحصیل هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار