کد خبر:۴۴۳۸۱۷
وزیر آموزش و پرورش:

کمک‌های خیرین مدرسه‌ساز حدود ۸ هزار میلیارد ریال بوده است

وزیر آموزش و پرورش گفت: جلب کمک‌های خیرین مدرسه‌ساز تا سقف ۸ هزار میلیارد ریال در سال جاری محقق شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در مراسم آغاز سال تحصیلی و نواخته شدن زنگ مهر که صبح امروز در مدرسه پسرانه باقرالعلوم منطقه ۱۴ تهران برگزار شد، اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش مبتنی بر اسناد بالادستی، رهنمودها و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب و برنامه‌های دولت تدبیر و امید در دو سال گذشته، با حمایت رئیس‌جمهور در این بخش در حد مقدورات مالی کشور، توانسته است گام‌های بلندی در توسعه و بسط عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی و افزایش پوشش تحصیلی دانش‌آموزان در مناطق محروم و عشایری بردارد.

 

وی ادامه داد: مفتخرم در این روز نشاط‌انگیز به برخی از توفیقات آموزش و پرورش به صورت اجمالی اشاره‌ای داشته باشم؛ از جمله اقدامات، مشارکت مردم در آموزش و پرورش در ابعاد مختلف همچون جلب کمک‌های خیرین مدرسه‌ساز تا سقف 8 هزار میلیارد ریال در سال جاری است.

 

فانی اضافه کرد: افزایش سهم مدارس غیردولتی تا قریب به 12 درصد کل دانش‌آموزان، اجرای طرح خرید خدمات آموزشی، نطارت جامع و اجرای طرح رتبه‌بندی مدارس برای ارتقای فعالیت‌ها، فعال نمودن شوراهای آموزش و پرورش در 31 استان که 720 منطقه آموزشی را در بر می‌گیرد، توسعه مشارکت دانش‌آموزی، برگزاری جشنواره‌‌های علمی، مسابقات قرآنی، کسب مدارج عالی در المپیادهای علمی جهانی و گسترش پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی و کیفیت ‌بخشی و توسعه انجمن اولیا و مربیان برای کمک به اداره مدرسه، از دیگر اقدامات است.

 

وی با اشاره به ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش، گفت: علی‌رغم افزایش دانش‌آموز طی دو سال گذشته، نیروی انسانی آموزش و پرورش از یک میلیون و ۲۰ هزار نفر به ۹۷۸ هزار نفر کاهش یافته است و علاوه بر آن نیروی حق‌التدریس نیز به صورت چشمگیری کاهش داشته است.

 

* تحول بنیادین نظام آموزشی به مرحله عملیاتی رسیده است

 

وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: تحول بنیادین نظام آموزشی که دورنمای حرکت آموزش و پرورش از سال ۹۴ تا ۹۹ را تعیین می‌نماید، در دولت تدبیر و امید به مرحله عملیاتی و اجرایی رسیده است.

 

وی افزود: در راستای مطالبات رئیس‌جمهور، برنامه‌ریزی پیرامون ۳ زنگ طلایی یعنی مطالعه، کتابخوانی، انشاء و گفت‌وگو برای تربیت دانش‌آموزان نوآور و نقاد و آزاداندیش انجام گرفته است.

 

فانی ادامه داد: همگان به خوبی آگاهی دارند با تلاش دولت پس از توافق هسته‌ای، چرخ تولید با سرعت بیشتری به حرکت درخواهد آمد و فلذا توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به میزان قریب به ۴۰ درصد دانش‌آموزان متوسطه وجهه همت آموزش و پرورش کشور قرار گرفته است.

 

وزیر آموزش و پرورش خطاب به رئیس‌جمهور تصریح کرد: در پایان ضمن قدردانی از جنابعالی برای حمایت‌های همه جانبه از نظام تعلیم و تربیت، به استحضار می‌رسانم،  خدمتگزاران ملت در آموزش و پرورش با ایجاد زیرساخت های بنیادین و آینده‌پژوهانه تمام هم خویش را معطوف به برنامه‌ریزی، هماهنگی و اجرای سند تحول در تمام ابعاد آن نموده‌اند و بدیهی است که این مهم محقق نمی‌شود مگر با استمرار حمایت‌های گرانسنگ حضرتعالی و اینکه در برنامه ششم توسعه، اهتمام همگان به آموزش و پرورش و حل مسائل جدی‌تر گردد تا با تدبیر به امیدآفرینی افزون‌تر در جامعه شریف فرهنگیان فرهیخته نائل شویم و با همدلی و همزبانی به فکر پیشرفت ایران اسلامی باشیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار