آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۱۱۵

اقدام نظامی پوتین در سوریه آمریکا را گیج کرده است

اقدام رئیس‌جمهور روسیه در اعزام نیرو و تجهیزات به سوریه مقامات آمریکایی را سردرگم کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ، نشریه «پولتیکو» در گزارشی به حضور نظامی روسیه در سوریه و موضع آمریکا در قبال این موضوع پرداخت و نوشت: یک ماه بعد از اقدام روسیه در اعزام نیرو و تجیهزات به سوریه، مقامات دولت اوباما هنوز دقیقا نمی‌دانند چرا «ولادیمیر پوتین» حضور کشورش در این درگیری را افزایش داده است و هنوز نتوانسته‌اند پاسخی برای بلندپروازی‌های او بیرون از مرزهایش پیدا کنند.

 

در این گزارش آمده، مقامات آمریکایی در تلاشند بفهمند پوتین می‌خواهد چه کار کند و اقدام او چگونه می‌تواند بر تلاش‌های آمریکا برای یافتن راه‌حل مسالمت‌آمیز به منظور پایان دادن جنگ داخلی سوریه تحت تاثیر قرار دهد.

 

یک مقام ارشد دولت آمریکا در این باره گفت: «واقعیت این است که ما به اطلاعات بیشتری درباره نیت آنها نیاز داریم».

 

بر اساس این گزارش، از زمانی که پوتین برای اولین بار در ماه مارس سال گذشته وارد کریمه شد و برای باراک اوباما بحران امنیت ملی درست کرد، سردرگمی درباره انگیزه‌های رئیس‌جمهور روسیه دولت آمریکا را به ستوه آورده است.

 

اوایل سال جاری میلادی، کاخ سفید به منظور فهم بهتر برنامه‌های پوتین، بررسی جامعی از سیاست روسیه به عمل آورد اما اقدامات اخیر این کشور آن تصویر مبهم را پیچیده‌تر کرده است.

 

مقامات آمریکایی می‌گویند، اگر روسیه علیه داعش حملات موثری انجام دهد، همه اقدامات آن بد نیست. اما اگر هدف او پابرجا نگه داشتن دولت بشار اسد است، او ارتش خود را به جنگ وکالتی با شورشیان سوری مورد حمایت آمریکا فرستاده است.

 

مقامات آمریکایی می‌گویند، ظاهرا پوتین به دنبال آن است تا روسیه را به عنوان قدرتی در حال رشد در خاورمیانه قرار دهد آن هم در زمانی که به نظر می‌رسد آمریکا مایل است از این منطقه فاصله بگیرد. 

 

مقامات آمریکایی امیدوارند پوتین در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل افکار خود را روشن سازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار