آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۲۹۴

ابراهیم جعفری: برخی کشورها به تعهدات خود درقبال عراق عمل نکرده‌اند

وزیر خارجه عراق اعلام کرد برخی کشورها به تعهدات قبلی خود درقبال عراق و کمک به آن در نبرد با تروریسم، عمل نکرده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از «روسیا الیوم»، بغداد در تلاش است جامعه جهانی را برای حمایت از نیروهای عراقی در مبارزه با تروریسمی که این کشور را به مانند «توده سرطانی» فراگرفته است، بسیج کرد و همین موضوع نشان می‌دهد ائتلاف ضد داعش در ارزیابی قدرت گروه تروریستی داعش ناموفق عمل کرده است.

 

در همین راستا، «ابراهیم الجعفری» وزیر خارجه عراق، امروز در گفت‌وگویی رادیویی از برخی کشورها به دلیل حمایت از عراق در مبارزه با گروه تروریستی داعش تمجید کرد.

 

الجعفری با اعلام اینکه «عناصر داعشاز بیش از 90 کشور آمده‌اند»، متذکر شد پدیده داعشی یک چالش نه تنها برای عراق بلکه برای کل جهان است.

 

وی تصریح کرد عراق در این برهه به مشارکت واقعی برخی کشورها در نبرد با تروریسم نیاز دارد. عراق کمک‌ها و حمایت‌های نظامی دریافت کرده ولی نمی‌تواند بر حجم مشکلاتی که داعش ایجاد کرده است، فائق آید.

 

الجعفری خاطرنشان کرد که برخی کشورها به تعهدات قبلی خود درقبال عراق عمل نکرده‌اند و باید قبل از اینکه خیلی دیر شود، به این کار اقدام کنند.

 

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که حملات هوایی ائتلاف آمریکایی برای مبارزه با داعش که تقریبا یک‌سالگی خود را سپری کرده، در نابودی این گروه تروریستی یا کاستن از قدرت آن شکست خورده است. هر چند این ائتلاف روزانه مدعی می‌شود حملاتی هوایی علیه مواضع تروریست‌ها صورت می‌دهد ولی این حملات در شکست دادن داعش به‌جز در شمال عراق موفق نشده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار