کد خبر:۴۴۴۵۴۵
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اسفراین:

مبادا پروژه حمله به عراق در خصوص ایران نیز تکرار شود

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اسفراین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما دانشجویان به مسئولان هشدار می‌دهیم که مراقب نفوذ بیگانگان باشند که مبادا پروژه حمله به عراق که پس از بازرسی های گسترده آژانس و انتقال اطلاعات به امریکا کلید خورد، در خصوص ایران نیز تکرار شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اسفراین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما دانشجویان به مسئولان هشدار می‌دهیم که مراقب نفوذ بیگانگان باشند که مبادا پروژه حمله به عراق که پس از بازرسی های گسترده آژانس و انتقال اطلاعات به امریکا کلید خورد، در خصوص ایران نیز تکرار شود.

 

بسم الله الرحمن الرحیم
«اجازه نمی دهیم از هیچ یک از مراکز نظامی بازرسی شود»
رهبر معظم انقلاب (سوم خرداد1394 )

 

نیک می دانیم عزت و اقتدار این کشور ره آورد خون دل ها و جانفشانی های چندین نسل از مشروطه تا کنون است، مردان و زنانی که در راه حفظ استقلال و آزادی این مملکت درنگ نکردند و از جان مایه گذاشتند؛ اما به نان استقلالشان را ندادند تا کشوری آباد و آزاد داشته باشیم.

 

حال که در این برهه زمانی از تاریخ کشورمان یوکیا آمانو به نمایندگی از همکاران جاسوس و مزدورش در برابر دیدگان شما مسئولان بلند پایه کشور و با لبخند از پارچین (که یک پادگان سری و محل تولید موشک در ایران است) بازدید کرد تا در این وانفسای سکوت و برجام و درنوردیده شدن خطوط قرمز استقلال و امنیت ملی جدیت ادعا شما برای بازرسی از مراکز نظامی بسنجد.

 

ما به عنوان انجمن اسلامی دانشگاه اسفراین بر مبنای حدیث شریف پیامبر اکرم (ص) «كُلُكُّم راعٍ و كُلُكُّم مَسؤولٌ عَن رَعِيَتِهِ» وظیفه خود دانسته که بار دیگر از دغدغه رهبر عزیزمان مبنی بر رعایت تمامی خطوط قرمز و مبانی استقلال در کشورمان تاکید کرده و گریزی می زنیم بر صحبت های سردار سلامی مبنی بر این که پاسخ درخواست بازدید از مراکز نظامی را با سرب داغ می دهیم و حتی اجازه تفکر پیرامون این موضوع را هم نمی دهیم.

 

حال، ذوق‌زدگی دولتمردان دولت یازدهم از ملاقات با یک فرد خارجی درحالی است که ظاهرا آن‌ها همگی فراموش کرده‌اند، آمانو دبیرکل همان آژانسی است که با افشای اطلاعات محرمانه‌ دانشمندان هسته‌ای کشورمان و قراردادن آن در اختیار سرویس‌های تروریستی-جاسوسی صهیونیستی و آمریکایی-انگلیسی؛ زمینه‌ ترور نخبه‌ترین جوانان این کشور را فراهم کرده بود.

 

و این اقدام نمی تواند چیزی جز «تابوشکنی و قبح‌زدایی از موضوع بازرسی‌» و «به هیچ انگاشتن خطوط قرمز نظام» با هدف تحقیر هرچه بیشتر ملت ایران باشد.

 

سران نظامی جمهوری اسلامی، مگر آقا نفرمودند که من اجازه نمی دهم از هیچ‌یک از مراکز نظامی هیچ بازرسی‌ای از سوی بیگانگان صورت بگیرد.

 

مگر آقا در دانشگاه امام حسین(ع) در جمع فرماندهان نظامی نفرمود بازدید از پادگان های نظامی محال است!

 

در این شرایط که ظاهرا عده ای دل به وعده‌های دشمنان غربی خوش کرده و با ذوق‌زدگی حاضر به کوتاه آمدن از خطوط قرمز نظام و متعاقب آن منافع ملی هستند؛ انتظارات از مجلس شورای اسلامی به عنوان خانه‌ ملت بسیار بیش‌تر از گذشته است. نمایندگان مجلس وظیفه دارند از مسئولان سئوال کنند که با کدام مجوز دست به اجرای توافق‌نامه پیش از تصویب آن در کشور زده است؟ و یا دولت چه مجوزی برای اجرای غیرقانونی «پروتکل الحاقی» داشته است؛ درحالی که این پروتکل به عنوان یک معاهده‌ بین‌المللی هیچگاه در مجلس شورای اسلامی تصویب نشده است!

 

مسئولان ستاد مشترک نیروهای مسلح نیز باید پاسخگو باشند که یک فرد خارجی که شائبه‌هایی در مورد جاسوسی او برای غرب وجود دارد –آن چنان که مقامات کاخ سفید ابراز کرده بودند بازرسان آژانس چشمان ما در تاسیسات نظامی ایران هستند- چگونه اجازه‌ ورود به یکی از حساس‌ترین پایگاه‌های نظامی کشور را پیدا کرده و مورد اعتراض هیچ مقام نظامی قرار نمی‌گیرد؟



ما دانشجویان انقلابی به مسئولان هشدار می دهیم که مراقب نفوذ بیگانگان باشند؛ زیرا همان گونه که مسئولان آمریکایی تاکید دارند که برجام دسترسی ها و بازرسی ها را افزایش داده و حمله به ایران را در آینده ساده تر خواهد کرد که مبادا پروژه حمله به عراق که پس از بازرسی های گسترده آژانس و انتقال اطلاعات به امریکا کلید خورد، در خصوص ایران نیز تکرار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
صدرالدین
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۱
آقا ممنون
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار